• Pris
    -
  • Tillverkare
    Visa mer ()

Abilica

Abilica

Abilica är ett brand under det Norska Mylna Sport.

Abilica går upp i kvalitet till rättvisa priser. Priserna kontra kvalitet är det som gör Abilica så iögonfallande och är det som gör varumärket så erkänt som det är i Norden. Abilica är ny på den svenska marknaden, men det kommer att bli ett varumärke som vi kommer att se mera av och svenskarna har blivit medvetna om varumärkets kvalitet. Abilica riktar sig främst till människor som vill ha lite bättre kvalitet, de som inte vill gå på kompromiss med sina träningsprodukter. Abilica levererar både de högst professionella träningsmaskinerna, liksom lite billigare träningsmaskiner för träning i hemmet.

Abilica Sverige är utan tvekan ett modernt varumärke som många svenskar kommer att njuta av i sin träning. Man kan tydligt känna att det är ett stort nordiskt varumärke bakom namnet. Med detta menar vi att när det gäller service på t.ex. träningsmaskiner upplever vi en mycket snabb servicetid och kunden får snabbt den önskade produkten.

Generellt producerar Abilica träningsutrustning av mycket hög kvalitet. Abilica är känt för att ha ett högre värde för pengarna än andra liknande varumärken.

Andra märken från Mylna Sport ser vi t.ex. Sklz och Nordic.

Det finns inga produkter att visa.