Blackroll Massageboll 8cm Rosa

109   119
I lager (leverans 2-6 dagar)

Den här massagebollen från Blackroll är det perfekta verktyget för dig som vill ha en djupare massage. Med den här Blackroll Massagebollen kan du komma åt de djupare musklerna och på så sätt få en givande massage. En av de många användningsområdena för Blackroll Massage Ball är massage under fötterna. Här står du helt enkelt med en fot på bollen och rullar. Du kan lätt rulla från spets till häl. Det kan också vara en fördel att använda Blackroll Massageboll på ett bord, så att du kan massera under- och överarmarna. Det är lätt att få en djupgående massage, vilket ger stor effekt på dina muskler.

Blackroll Massage Ball mäter 8 cm i diameter och är den lilla modellen från Blackroll.

Alla Blackrolls produkter tillverkas i Tyskland och kvaliteten syns tydligt. Produktionskvaliteten är genomgående och kommer till uttryck när du får din Blackroll Massageboll i handen. Kvaliteten kommer verkligen till sin rätt när du provar din Blackroll Roller för första gången. Efteråt kommer du aldrig att vilja träna med något annat än Blackroll-produkter. För de nördar som bryr sig extra mycket om kvalitet produceras Blackroll Massage Ball med en kvalitetssäkring enligt DIN ISO 9001:2000.

Blackroll Massage Ball är inte bara en förstklassig produkt, utan även en miljövänlig produkt som tillverkas underCO2-neutrala förhållanden. Produktionen är mycket angelägen om att spara energi och att alla produkter i utrustningen är av samma neutrala kvalitet. Detta gör Blackroll Massage Ball till en allergivänlig träningsprodukt. Något som vi bara ser i träningsutrustning av denna kvalitet.

Materialen är 100 % återvinningsbara och fria från drivmedel och kemikalier. Skonsamt för hud och kropp.

  • Varumärken
  • Diameter 8cm
  • Färg Pink