Blackroll MED Foam Roller Soft Pink/White 30cm

329   369
I lager (leverans 2-6 dagar)

Den maximala belastningen är 75 kg och du får inte göra stående övningar på den här skumrullen eftersom materialet är mjukt och skonsamt. Om du vill ha en kraftfullare skumrulle och en som du kan göra stående övningar med bör du titta på vår Blackroll Foam Roller Standard Black 30cm, som är Blackrolls mellanstora modell.

Detta är den mjukaste Blackroll foamroller som finns på marknaden och är därför också den foamroller du bör välja om du vill ha en så skonsam behandling som möjligt. Om du senare vill uppgradera din Blackroll MED Foam Roller kan du kombinera den med 2 x Blackroll MINI Foam Roller. Detta ger dig en skumrulle som har styrka och en mjuk yta. Om du har några tvivel, tveka inte att kontakta oss.

Blackroll MED Foam Roller Soft Pink/White 30cm är 20 mer lösare än Blackroll Standard Foam Roller och ger därför ett mjukare tryck på muskeln. Detta är en stor fördel om du är nybörjare och vill prova alla möjligheter som en foamroller erbjuder. Blackroll MED Foam Roller Soft är den skumrulle som vi rekommenderar för dig som är nybörjare.

Dene Blackroll MED Foam Roller Soft är lämplig för hela kroppen och ger dig goda möjligheter att mjuka upp musklerna.

Alla Blackrolls produkter tillverkas i Tyskland och kvaliteten syns tydligt. Produktionskvaliteten är genomgående och kommer till uttryck när du får din Blackroll Foam Roller i handen. Kvaliteten kommer verkligen till sin rätt när du provar din Blackroll Roller för första gången. Efteråt kommer du aldrig att vilja träna med något annat än Blackroll-produkter. För de nördar som bryr sig extra mycket om kvalitet produceras Blackroll Foam Roller Standard Black med en kvalitetssäkring enligt DIN ISO 9001:2000.

Blackroll Foam Roller Standard är inte bara en förstklassig produkt, utan även en miljövänlig produkt som tillverkas under CO2-neutrala förhållanden. Produktionen är mycket angelägen om att spara energi och att alla produkter i utrustningen är av samma neutrala kvalitet. Detta gör Blackroll Foam Roller Standard till en allergivänlig träningsprodukt. Något som vi bara ser i träningsutrustning av denna kvalitet.

Materialen är 100 % återvinningsbara och fria från drivmedel och kemikalier. Skonsamt för hud och kropp.

  • Varumärken
  • Diameter 15 cm
  • Dimensioner 30 x 15 cm
  • Dimensioner (emballage) 30 x 15 cm
  • Hårdhet Hard
  • Längd 30,0 cm
  • Type Foam Roller
  • Vikt 164 g