365 dagars retur policy 365 dagars retur policy
Fri retur Fri retur
Leverans från endast 39,- Leverans från endast 39,-
Prisgaranti Prisgaranti
Trustpilot Trustpilot

FitWood Gym Rings 28mm - svart yta / svart band

1209
I lager (leverans 2-6 dagar)

Fitwood gymnastikringar är vackra och hållbara kvalitetsgymnastikringar som hör hemma i varje träningsentusiasts hem. Fitwood gymnastikringar öppnar upp för ett oändligt antal övningar som ger ett brett och effektivt träningspass. På grund av instabiliteten hos Fitwood Gymnastic rings tvingas användaren att spänna hela kroppen för att få kontroll över övningarna. Fitwood Gymnastikringar är därför ett av de mest effektiva valen om du vill bygga upp rörlighet och stor fysisk styrka. Samtidigt bjuder Fitwood Gymnastic Rings in dig till en rolig och annorlunda träning, där du experimenterar och leker med olika övningar och kombinationer. Fitwood Gymnastic Rings är perfekta för dem som tycker att träning lätt blir enformig och tråkig, eftersom de alltid erbjuder mycket roligt och bra resultat.

De vackra Fitwood Gym Rings kommer från finskt tegelträ och produceras till och med på ett hållbart sätt i Finland. Fitwood Gym Rings levereras med snygga, robusta Fitwood-remmar som kan hängas i taket eller kombineras med TROLLVEGEN Chin Bar. Fitwood Gymnastikringar är designade på ett elegant och inbjudande sätt och passar in i alla hem. Fitwood gymnastikringar blir därmed ett roligt och elegant inslag i inredningen tack vare den höga kvaliteten och den snygga designen. Dessutom tar Fitwood Gym Rings nästan ingen plats, till skillnad från de flesta andra träningsredskap.

Mått för Fitwood gymnastikringar:
Ytterdiameter: 236 mm
Invändig diameter: 180 mm
Tjocklek: 28 mm
Bandlängd: 5 m (justerbar upp till 2,5 m)
Maxvikt: 150 kg

För att få ut det mesta av Fitwood Gym Rings rekommenderar tillverkaren att du hänger banden ungefär 50 cm från varandra.

  • Varumärken