FitWood Olympic Romerska Ringar 28mm - Trä-yta / Vit Rem

FitWood Olympic Romerska Ringar 28mm - Trä-yta / Vit Rem

1259
I lager (leverans 2-6 dagar)

Detta är två vackra och hållbara gymnastiska ringar i hög kvalitet som passar i alla träningshem. Fitwood Olympic Gymringar öppnar ett oändligt antal övningar som ger ett brett och effektivt träningspass. På grund av instabiliteten i ringarna, är användaren tvungen att spänna hela kroppen för att få kontroll över övningarna. Samtidigt bjuder Fitwood Olympic Gymringar på en rolig och annorlunda träning där man kan experimentera och leka med olika övningar och kompositioner. Gymringar är perfekta för dem som tycker att träning kan vara monotont och tråkig, eftersom de alltid inbjuder till lek och skoj och samtidigt ger bra resultat.

Fitwood Olympic Gymringarna kommer från finska björk träd och produceras även i Finland. Det medföljer snygga, solida Fitwood-band som kan hängas i taket eller kombineras med TROLLVEGEN Chin Bar. Designen är utsökt och inbjudande, så ringarna passar in i varje skandinaviskt hem. Fitwood Olympic Gymrings blir sålunda ett roligt och snyggt inslag i inredningen tack vare sin höga kvalitet och läckra design.

Dimensioner:
Yttre diameter: 236 mm
Inre diameter: 180 mm
Tjocklek: 28 mm
Längd på band: 5 m (justerbar upp till 2,5 m)
Max vikt: 150 kg

För att uppnå optimal glädje av Fitwood Olympic Gymringar rekommenderar tillverkaren att man bör hänga remmarna ca. 50 cm från varandra.

  • Varumärken