Gaiam Yoga Wheel Riverside

359   419
I lager (leverans 2-6 dagar)

Det här Gaiam Yoga Wheel hjälper dig att få ut det där extra ur dina böjningar och sträckningar under din yogapraktik.

Använd Gaiam Yoga Wheel för att frigöra rygg, bröst och ryggrad. Med det här yogahjulet kan du ta dina mest utmanande ryggövningar och andra ställningar till sin höjdpunkt.

Gaiam Yoga Wheel är handgjord i extra tjockt material och är miljövänlig och utan skadliga kemikalier.

Yoga Wheel är tillverkat av återvinningsbart material och har en konstruktion med slutna celler som motstår bakterier och lukter.

Mått: 30,5 cm i diameter och 6 mm tjock

Vikt: 4 kg

Material: Tunn komprimerad plastkärna, TPE-material

Om Gaiam

Gaiam grundades som ett livsstilsföretag med visionen att människor skulle välja en livsstil som är hälsosam och livsförbättrande för dem själva, deras familjer och planeten. Gaiam lifestyle är en röst för individuell hälsa och för en hållbar utveckling av jordens resurser. Gaiam vill ge kunderna alternativ till traditionella produkter genom att erbjuda naturliga eller hälsosamma versioner som är jämförbara med konventionella produkters stil, kvalitet och pris. Gaiams mål är att bli den pålitliga källan och det förenande varumärket för livsstilsdeltagare för hälsa och hållbarhet. De förstår att möjligheten att påverka människors liv med information och produkter är både ett privilegium och ett ansvar. Gaiam tar hänsyn till alla aspekter av våra liv och den påverkan vi har på planeten. Forskning visar att detta koncept tilltalar cirka 50 miljoner människor bara i USA. Gaiams strategi för att leverera den unika kvalitet som de är kända för är att samarbeta med experter inom hälsa/välbefinnande, ekologiskt liv och personlig utveckling för att utveckla egenutvecklade produkter som uppfyller våra kunders behov med meningsfulla lösningar. Namnet GAIAM är en sammanslagning av orden Gaia (namnet på Moder Jord från den minoiska civilisationen på det gamla Kreta) och I påminner oss om att vi alla är sammankopplade med jorden, luften och vattnet och att vi i hög grad är en del av det levande system som upprätthåller oss alla.

  • Varumärken