Karella CB-90 Elektronisk Darttavla med Skåp

2179   2479
Fjärrlagring (leverans 14-25 dagar)

Innehåller 4 set pilar som väger 17 gram.

Denna elektroniska darttavla är en av de bästa för hemmabruk och du får 38 spel, med 211 varianter av dessa. Karella CB-90 darttavla levereras inkl. 4 set dartpilar, extra pilspetsar och adapter.

Elektroniska darttavlor har den stora fördelen att räkna poängen för dig och erbjuda en mängd olika spel utan att du behöver bekanta dig med spelets detaljer och regler. Det gör det enkelt att ha kul hemma eller i sommarstugan. Dessutom riskerar du inte hål i väggen runt om den elektroniska tavlan.

Karella CB-90 kan hantera upp till 16 spelare samtidigt, så det finns gott om möjligheter att få hela familjen med.

Darttavlan är utrustad med 5 LED-resultattavlor och här ser du resultaten för de 16 spelarna. Karella CB-90 har spelvariationer inom cricket, punkt, tävling, sport och kasinospel. Det betyder att du alltid har ett nytt spel som kan utmana dina dart-färdigheter. Det är också möjligt att få olika svårighetsgrader för alla dessa spel.

Karella CB-90 har dubbel-in, dubbel-out samt ett master-out-alternativ. Om du saknar en medspelare har du möjlighet att använda Cupermatch-funktionen där du kan välja mellan 5 motståndare i datorn.

Bullseye har en 2 zoner undersida för att få den mest optimala cellytan. De elektroniska soft-tip-pilarna kan också sitta fast utanför själva måltavlan, eftersom det här är en extra stor skiva för detta.

Om du skulle göra ett felkast mot den elektroniska darttavlan Karella CB-90, har du möjlighet att börja över på rundan. Den inbyggda högtalaren kan justeras i 8 nivåer och den avger såväl upplysningar som digitala ljudeffekter.

Darttavlan Karella CB-90 är monterad i ett skåp och det har hållare för 4 set dartpilar (som ingår).

Dimensionerna på den elektroniska darttavlan Karella CB-90 är 58 x 49 x 7 cm när den är stängd och 58 x 100 x 7 cm när den är öppen.

Vikten är 5 kg.

  • Varumärken
  • Antal spelare 16 persons
  • Antal spel 38 pieces
  • Med skåp Yes