Handelsvillkor

Apuls24.se

Tel: 08 - 40 300 163

Mail: info@apuls24.se

Hantering

Alla produkter som beställs från Apuls24.se skickas från:

Apuls APS

Anker Andersens Vej 8

7160 Tørring

Danmark

CVR Nr. 39202441

Betalning

På Apuls24.se kan du betala på flera olika sätt. Direktbetalning, kortbetalning, Klarna konto eller faktura.

Om du förlorar ditt kvitto kan du alltid få ett nytt om du kontaktar oss via e-post eller telefon. Frågor angående Klarna konto och Klarna faktura hänvisas till Klarnas kundservice

Om du betalar med kort är du alltid skyddad mot missbruk. Du har möjlighet att avvisa en betalning när du får din betalningshistorik. Du har ingen självrisk om ditt kort missbrukas i en internetbutik som använder SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalningssystem, vilket vi använder. De data du skickar i samband med köp betalat med betalkort är krypterat (SSL), och sålunda kan endast PBS läsa dem. Varken Apuls ApS eller andra har möjlighet att läsa dessa data.

 

Alla priser inkluderar moms.

Denna butik mottar endast order från Sverige. Om du vill beställa en produkt till ett annat land, är du välkommen att kontakta vår kundservice på info@apuls24.se

Vid förseningar, beställningsvaror eller utsålda varor kontaktar vi dig så snart som möjligt och informerar om vad vi kan göra i ditt fall - t.ex. Skicka pengarna retur eller hjälpa dig att hitta en liknande vara någon annanstans.

Prisfel

Om ett pris är uppenbart fel och du troligtvis borde ha upptäckt detta, är vi inte skyldiga att leverera produkten till denna felmärkta pris. Detta gäller såväl priser som blivit dyrare samt billigare.

Leverans och frakt

Våra paket levereras av GLS eller DB Schenker. Vi ger gratis frakt på alla beställningar över 499.- inkl. moms. Vid belopp här under tillkommer frakt (39:-) till postnords utlämningsställen eller som hempaket.

Leveranstiden kan variera beroende på om produkten finns på vårt lager och vilket lager det ska skickas ifrån. Den förväntade leveranstiden kan ses i samband med produktbeskrivningen och vid en längre leveranstid blir detta också angivet i inköpskorgen. Vissa produkter beskrivs som "Finns i lager", även om produkten befinner sig i vårt lager utomlands. Detta görs enbart i situationer där vi anser att produkten kan komma fram till dig inom rimlig tid, i förhållande till vår normala leveranstid.

Du mottar automatiskt ett mail när ditt paket är på väg.

Apuls ApS är inte ansvarig om en felaktig adress anges vid beställning och detta medför förlust eller annan skada på sändningen.

Det är kundens ansvar att informationen om leveransadressen och namnet är korrekt. Om denna information inte är korrekt och paketet går förlorad under försändningen, täcker kunden själv för varan som den som har lämnat felaktig information.

Om du göra en beställning till ett annat land än Sverige, är du välkommen att kontakta vår kundservice på info@apuls24.se

Utrustning som levereras med postbud levereras som utgångspunkt till trottoaren/tomtgränsen.

Ångerrätt

Som konsument har du 365 dagar av ångerrätt när du handlar hos oss. (Detta gäller ej vid bruten förpackning)

Ångerrätten är slut 365 dagar efter den dag du mottog din vara. Om du har beställt flera olika varor i en order, men de levereras individuellt, går tidsfristen från den dag du mottagit den sista varan.

Vid avtal om regelbunden leverans av varor under en viss period gäller ångerrätten 365 dagar efter den dag du mottar den första produkten.

Det innebär att du har 365 dagars betänketid från mottagandet, för att meddela om du kommer ångra ditt köp. Du ska skicka ett mail till info@Apuls24.se.

Du kan inte ångra köpet genom att vägra att ta emot objektet utan att meddela oss samtidigt.

Annullering av del av inköpet

Om du har köpt flera varor hos oss, har du möjlighet för att skicka en eller flera varor retur. Observera att fraktkostnaderna inte återbetalas om du ångrar delar av ditt köp.

Returnering

När du har informerat oss om att du ångrar ditt köp, har du 365 dagar att returnera varan till oss.

Du ska skriva ett mail till oss där du förklarar att du önskar att returnera varan varpå du får du ett fraktbrev på din mail, som du kan använda för retur. Varan sänds retur via ett Schenker ombud.

Varans skick när du returnerar det

Om varan har packats ut ur dess emballage betraktar vi den som som använd, och det innebär att om du har ångrat ditt köp, endast kan få en del eller inget av beloppet retur, beroende på varans handelsvärde.

Vi rekommenderar att du returnerar varan i originalförpackning.

Återbetalning av köpesumman

Om du ångrar ditt köp får du dina pengar tillbaka. Om varans värde är försämrad drar vi av det belopp som du är ansvarig för.

Vi återbetalar alla betalningar från dig, inklusive leveranskostnader (men inte extra fraktkostnader i de fall du har valt en annan leveransform än den billigaste form av standardleverans som vi erbjuder) senast 365 dagar från den dag vi mottog ditt meddelande om att du ångrat ditt köp.

Vi överför pengarna med samma betalningsmetod som du använde vid köpet, om inte vi har kommit överens om något annat.

Vi kan kvarhålla betalningen tills vi har mottagit varorna, med mindre du skickar oss dokumentation för att ha returnerat det.

Varan skickas till:

Apuls ApS

Anker Andersens Vej 8

7160 Tørring

Danmark

Förlängd ångerrätt

Hos Apuls24.se har vi 356 dagars ångerrätt. Dvs. att du kan byta eller ångra din vara i 365 dagar efter att du har mottagit den. Vid de första 365 dagarna gäller ovanstående regler. Om du ångrar efter de lagstadgade 14 dagarna, gäller följande villkor:

Om du ångrar skall följande punkter uppfyllas:

  • Varan ska vara i samma skick som när du mottog den.

  • Förpackningen ska vara obruten.

  • Vi mottar inte paket utan distribution eller paket skickade per. efterkrav.

Ångerrätt vid företagsköp

Det finns ingen ångerrätt för företagsinköp.

Reklamation

Reklamationsrätten är 3 år enligt Konsumentverket. Garantin innebär att du som kund kan klaga på fel och brister i produkten som hittats 3 år efter köpet. Det är dock ett villkor att dessa fel inte har uppstått till följd av felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Kunden måste meddela inom rimlig tid efter att ha hittat defekten.

Om du klagar inom 2 månader kommer reklamationen alltid att vara aktuell. Du har möjlighet att få varan reparerad, byta till ny, pengarna tillbaka eller reducering av priset, beroende på den specifika situationen.

För reklamering bedes du grundligt beskriva felet samt bifoga bilder till oss per mail. När vi har mottagit denna får du ett fraktbrev som betalar frakten retur. Produkten måste alltid returneras i god förpackning, Apuls24 täcker varans retur inom rimliga gränser, så länge produkten är reklamations berättigad.

Om det bedöms att felet ligger hos konsumenten är denne själv ansvarigt för reparationskostnaderna eller varornas retur.

Vi mottar inte paket utan distribution eller paket skickade per. efterkrav.

Persondatapolitik

Vi behöver följande informationer när du handlar hos oss: Namn, adress, telefon och e-mail.

Den personliga informationen är registrerad hos Apuls ApS och lagras i fem år, varefter informationen raderas. Vi samarbetar också med ett antal andra företag som lagrar och bearbetar data. Dessa företag behandlar information endast för vår räkning och får inte använda det för egna ändamål.

Vi arbetar endast med dataprocessorer i EU eller i länder som kan ge din information tillräckligt med skydd.

Datakontrollanten på Apuls24.se är Ebbe Maretty Sønderup.

Som registrerad hos Apuls24.se har du alltid rätt att skicka oss dina invändningar mot registreringen. Du har också rätt att veta vilken information som registreras om dig. Du har dessa rättigheter enligt personuppgiftslagen. I förbindelse med detta, vänligen kontakta oss på: info@apuls24.se.

 

Överklaganden

Om det uppstår problem av något slag är vi säkra på att kunna lösa dessa om du bara kontaktar vår kundtjänst.

Diverse

Vi tillämpar konsumentköplagen. För att handla på Apuls24.se måste du vara över 18 år gammal. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Misstag

Vi reserverar oss för eventuella skriv- och prisfel gällande produkter på vår hemsida, samt för slutsålda och utgående varor och storlekar.