Odin Plus massagepistol

929   4049
I lager (leverans 2-6 dagar)

Odin Plus Massage Gun är en enkel och lättanvänd massagepistol som verkligen kan arbeta med ömma muskler och leder utan att du behöver anstränga dig. Massagepistolen är förpackad i en snygg och elegant design som gör den exklusiv i sitt utseende.

Med den här massagepistolen är det möjligt att justera styrkan och hastigheten, så att du alltid kan massera med den styrka du behöver.

En massagepistol har blivit ett otroligt populärt "träningsverktyg" eftersom det är ett enkelt sätt att få en bra massage. Massagepistolen kan till exempel användas i soffan medan du tittar på ditt favoritprogram, sport eller nyheterna - den kan också tas med på resande fot och användas på semestern.

Odin Plus Massage Gun kan hjälpa till att minska muskel- och ledvärk och främja återhämtning efter träning. Så oavsett vilken typ av idrottsman du är, eller om du har allmänt obehag efter att ha utfört arbete, är en massagekanon det självklara valet.

Denna massagepistol rekommenderas för alla som behöver lätt massage av ömma muskler och leder, och kan även användas av sjukgymnaster när de masserar klienter.

Fler bilder och specifikationer är på väg...

  • Varumärken
  • Färg Black
  • Höjd 20,4 cm
  • Längd 16 cm