Blackroll MINI Foam Roll Svart 15cm

Blackroll MINI Foam Roll Svart 15cm Praktisk liten skumrulle att ha med på farten. Denna lilla Blackroll MINI Foam Roller är v&.. Läs mer
139 kr

79 kr

Specifikationer - Foam Roller
Typ Foam Roll
Hårdhet Hård
Längd 15 cm
Diameter 5,3 cm
Dimensioner 15 x 5,3 cm
Vikt 21 gram
Mått (förpackning) 15 x 5,3 cm

Blackroll MINI Foam Roll Svart 15cm

Praktisk liten skumrulle att ha med på farten. Denna lilla Blackroll MINI Foam Roller är väldigt bra för behandling av fotsulan. Efter en lång dag på jobbet eller efter hård aktivitet kommer din Blackroll MINI att vara perfekt för att mjuka upp dina muskler. Med en längd på endast 15 cm får du en lätt liten sak med många användningsmöjligheter. Förutom att vara en liten skumrulle i sig har du också möjlighet att kombinera 2 större Blackroll skumrullar med den här lilla. Härmed har du möjlighet att skapa en stor skumrulle på 60cm. Sök efter Blackroll i sökrutan och se alla våra Blackroll-lösningar.

Alla Blackroll-produkterna tillverkas i Tyskland och kvaliteten skiner igenom. Produktionskvalitet implementeras och uttrycks när du får din Blackroll MINI Foam Roll i handen. Kvaliteten kommer till sin rätt när du provar Blackroll Roller för första gången. För eftertiden vill du aldrig träna med något annat än Blackroll-produkter. För den kvalitetmedvetna, produceras Blackroll MINI Foam Roll med kvalitetssäkring av: DIN ISO 9001: 2000.

Förutom att vara en toppklassig produkt är Blackroll MINI Foam Roll också en miljövänlig produkt och produceras under CO2 neutrala förhållanden. Produktionen går upp i energibesparande framställning och att alla produkter i sortimentet har samma goda kvalitet. Blackroll Massage Boll är också ett allergivänlig träningsredskap. Något som vi bara ser i träningsutrustning av denna kvalitet.

Materialen är 100% återvinningsbara och fria från kemikalier. Skonsam mod kropp och hud.

Datablad för Blackroll MINI Foam Roll Svart 15cm

Det finns ingen recension om denna produkt.

Skriv en recension

    Dålig           Bra