cPro9 Cable Crossfit Hopprep Long Handle Röd

Detta hopprep är tillverkat med långa handtag. Långa handtag kan ha flera fördelar. Bl.a är hopprepet populärt.. Läs mer
329 kr

69 kr

Specifikationer - Hopprep
Typ Cable rope
Längd 300 cm
Justerbar längd Ja
Material på rep Stålwire med gummiyta
Reptjocklek totalt 2,8 mm
Material på handtag Plast
Friktionshämmande yta på handtag Nej
Längd på handtag 15,8 cm
Förstärkning i slagområdet Ja
Kullager Ja
Justerbar vikt Nej
Varvräknare Nej
Tillbehör Nej

Detta hopprep är tillverkat med långa handtag. Långa handtag kan ha flera fördelar. Bl.a är hopprepet populärt bland män, eftersom de oftare har lite större händer och det kan därför vara trevligt att ha lite större handtag. Dessutom kan det vara fördelaktigt att få lite avstånd till det faktiska repet, för att möjliggöra en bättre svängning.

När det gäller att slå ett bra varv, är crossfit hopprepet perfekt för att uppnå detta. Repet är mycket tunnt (2,8 mm), som ger mindre luftmotstånd. Detta är till exempel en stor fördel med dubbel sving, då du här har möjlighet att få bättre kontroll över ditt hopprep. Om du är övad, kan du uppnå en unik hastighet med denna stålwire, jämfört med vanligare rep.

Hopprepet har kullager i handtagen, vilket ger dig en mycket bättre swing.

Hopprepet är 300 cm och justerbart. Det finns en skruv vid varje ände av repet, du flyttar bara denna till önskad längd och stramar till skruven.  Om du väljer att klippa i repet till ditt personliga val, ska du komma ihåg att flytta den svarta knoppen från den avklippta stumpen till den nyavklippta änden på repet igen, då denna beskyddar dig mot stålwiren.

Stålwiren är belagd med tunn plast, vilket dämpar slaget om du råkar träffa dig själv.

Detta cPro9 Cable Crossfit Hopprep Long Handle passar för crossfit och andra träningstyper där du går till funktionell träning. Detta är också ett mycket erkänt hopprep bland boxare och andra kampsportsutövare. Dessutom ger vi dig en 3 års garanti på ditt rep.

Att hoppa med hopprep är en bra form av träning, du kan förbättra din träning och snabbhet och ett bra komplement till annan träning. Om du frågar en boxare kommer de tydligt att ange detta. Det sägs att 10 min hoppning motsvarar 30 min löpning.

 

Handtaget är 15,5 cm långt + metall med kullager på 3 cm.

 

Datablad för cPro9 Cable Crossfit Hopprep Long Handle Röd

Det finns ingen recension om denna produkt.

Skriv en recension

    Dålig           Bra