Specifikationer - Hopprep
Typ HeavyRope
Längd 270 cm
Justerbar längd Ja
Material på rep Gummi
Reptjocklek totalt 15 mm
Material på handtag EVA foam
Friktionshämmande yta på handtag Ja
Längd på handtag 11,5 cm
Förstärkning i slagområdet Nej
Kullager Nej
Vikt 700 gram
Justerbar vikt Nej
Varvräknare Nej
Tillbehör Nej

cPro9 HeavyRope hopprep700g Medium kommer ge dig ett tungt träningspass.

Dessa cPro9 HeavyRope hopprep finns i olika svårighetsgrader och denna modell har en vikt på 700 gram. Denna kommer ge en hårdare träning då det krävs flera muskler för att få det tunga hopprepet att gå runt ett varv.

Utseendemässigt har cPro0 HeavyRope hopprep 700g Medium en snygg orange färg och bekväma handtag. Handtagen i sig har en diameter på 37 millimeter vilket säkrar att du kan hålla i dem utan problem. Handtagen har en kärna av hård plast, har ett yttre av bekvämt skumgummi och en längd på 11,5 centimeter.

På toppen av varje handtag så går det att justera längden på gummibandet. Detta görs genom att skruva av toppen på handtaget och sedan justera längden med en skruv. Överskottet av rep går ner i handtaget vilket gör att det inte är nödvändigt att skära av detta. Själva repet är 15 millimeter tjockt och är väldigt slitstarkt.

cPro9 HeavyRope hopprep finns i fyra olika svårighetsgrader och är bland annat perfekt för explosiv träning där olika behov på motstånd krävs så som crossfit. Detta är Medium modellen.

Om du letar efter ett solitt hopprep som kan ge väldigt effektiv träning så är HeavyRope det du letar efter.

Datablad för cPro9 HeavyRope Hopprep 700g Medium

Det finns ingen recension om denna produkt.

Skriv en recension

    Dålig           Bra