Träningsmaskiner

Se vårt stora sortiment av träningsmaskiner, här har du möjlighet att hitta rätt modell för dina behov.
Träningsmaskinerna har en bred variation av kvalitet och funktionalitet - det finns något för alla, oavsett om du vill ha en billig eller en professionell träningsmaskin. Priset på träningsmaskinen speglar kvaliteten -
De billiga träningsmaskinerna är av fin kvalitet och kommer att vara en bra träningsmaskin för dig som behöver komma igång.

Om du är en garvad idrottare, rekommenderar vi att du väljer en träningsmaskin av bättre kvalitet till ett något högre pris... Läs mer

ODIN B3 Motionscykel

3.249 kr

ODIN R5 Roddmaskin

3.249 kr

ODIN R6 Roddmaskin

6.500 kr

ODIN B6 Motionscykel

7.799 kr

ODIN B5 Motionscykel

4.939 kr

ODIN B8 Bluetooth Motionscykel

9.750 kr

ODIN T6 Löpband

10.399 kr

ODIN R9 Roddmaskin

10.399 kr

ODIN T8 Löpband DEMO

16.899 kr


Träningsmaskin hemma

En träningsmaskin kan vara en bra investering. Om du har en hektisk dag och inte får träningen att passa in i dina dagliga aktiviteter, kommer en träningsmaskin att göra det mycket enklare. Detta ger dig möjlighet att träna snabbt och effektivt, samt uppnå dina mål på ett realistiskt sätt.

Det behöver inte vara dyrt att komma igång. Vi har många billiga träningsmaskiner med god prestanda. Om du har tränat i ett gym och förväntar dig en bättre kvalitet, har vi också måanga träningsmaskiner till denna högre nivå. Dessutom har vi också topp modellerna för dem som vill ha den bästa träningsmaskinen.

Vilken träningsmaskin ska jag välja?

Det finns många träningsmaskiner på marknaden och det kan vara svårt att veta vilken modell som ska väljas. Vi har delat in våra träningsmaskiner i huvudkategorier och under varje kategori har vi noggrant beskrivit de olika träningsmaskinerna. Vi erbjuder följande träningsmaskiner:

Crosstrainer – Till dig som vill ha en skonsam träningsmaskin som liknar löpning.

Home Gym – Till dig som vill ha styrketräning av hela kroppen.

Löpband – Till dig som vill kunna löpeträna hemma i vardagsrummet.

Motionscykel – Till dig som vill ha en skonsam träning och kunna cykla i hemmet.

Roddmaskin – Till dig som vill ha en effektiv träning av hela kroppen

Spinningcykel – Till dig som vill ha en stor effekt av din träning

Trappmaskin – Till dig som vill ha en skonsam och platsbesparande träningsmaskin.

Utomhus träningsmaskin – Till dig som vill ha träningsmaskiner i din trädgård.

Professionell Gym Träningsmaskin – Till dig som vill ha träningsutrustning i toppkvalitet till ditt fitnesscenter.

Skyddsmatta / Golvskydd  – Till dig som vill skydda underlaget där du tränar. 

Fördelar med träningsmaskiner

Att ha en träningsmaskin kan ha mååånga fördelar. En av dem är att du kan träna när det passar dig. På så sätt kan du lättare strukturera din vardag och uppnå en riktigt bra träningsrutin på kort tid. Många väljer att kombinera en träningsmaskin med träning i ett gym. Härmed har du den mångsidiga träningen från ditt gym och du kan själv supplera hemma, de dagar du inte kommer iväg.

Styrketräningsmaskiner

När vi pratar om träningsmaskiner finns det många som tänker på styrketräning. I denna kategori ligger fokus på motionsträning då inte alla maskiner har styrketräning som fokus. Alla träningsmaskiner har förstås en stärkande effekt och kan betraktas som styrketräning.

Om vi pratar om en deciderad styrketräningsmaskin, så har vi att göra med ett home gym. Med en sådan träningsmaskin har du möjlighet att träna hela kroppen.

En träningsmaskin som en roddmaskin har också en större stärkande effekt jämfört med flera av de andra träningsmaskinerna. Med denna träningsmaskin kommer du att uppleva en större styrka av överkroppen, samt en riktigt bra träning för ryggen.

Cardio- / Intervallträningsmaskiner

Motionsträning går under många namn. Vissa känner det som intervallträning samt kretsloppsträning och andra som cardioträning. Gemensamt för alla benämningar är att det relaterar till träningsmaskiner. Intervall-, cardio- och träningsmaskiner beskrivs som samma redskap för träning.

Målet med dessa träningsmaskiner är att uppnå en konditionsökande effekt och därigenom öka alla de fördelaktiga effekterna vi har i cardioträning. Det kan vara bekvämt att ha en träningsmaskin, eftersom din intervallträning inte längre beror på den höga motivationen som krävs för att komma ut om det är dåligt väder.

Intervallträning är viktig för hälsan. Om du har en stillasittande vardag, kan det vara avgörande att komma igång med träningsrutiner. Förutom att vara bra för din kondition, kommer du att uppleva en givande effekt på sömnen, ditt tålamod och din motivation, genom att träna cardio regelbundet.

Sveriges kanske billigaste träningsmaskiner

Vi strävar efter att ha Sveriges bästa urval av träningsmaskiner i alla prisklasser. Härmed också i den billiga änden av skalan. Vi är väldigt intresserade av att erbjuda den fulla palletten av möjligheter och du kan därför enkelt se vad nästa träningsmaskin kommer att vara. Många väljer det billigaste alternativet, men vi kan också se att man ofta uppgraderar sin träningsmaskin till en större modell.

Professionella träningsmaskiner

Med vårt stora sortiment av träningsmaskiner har vi också de bästa modellerna som är lämpliga för professionell användning. Vårt urval över träningsmaskiner är stort och du är därför alltid välkommen att kontakta oss om du vill ha erbjudanden för något specifikt. Kontakta oss om du vill ha mer info.

Träningsmaskiner för rehabilitering

En bra träningsmaskin kan hjälpa dig i bättre form eller återupprätta dina muskler efter en skada eller operation. Med en träningsmaskin har du möjlighet att skonsamt komma igång med din rehabilitering. Gemensamt för alla träningsmaskiner är att du kan få dem hemma och göra rehabilitering i din takt. Om du har rehabilitering genom andra, är du plötsligt beroende av andras träningsprogram.

Urvalet av träningsmaskiner är stort

Som du kanske redan har märkt är utbudet av träningsmaskiner enormt och det kan vara svårt att välja. Här är det viktigt att du tittar på dina behov när du undersöker vilken träningsmaskin som är bäst för dig. Skriv till oss om dina behov eller ring, så kan vi hjälpa dig att välja rätt träningsmaskin som passar.

Vi har utan tvekan en träningsmaskin som passar DIG.

Home Gym / Multi-träningsmaskin

Med ett home gym som också kallas en multi-träningsmaskin, har du möjlighet att göra en riktigt bra och effektiv styrketräning. Ett gym på hemmaplan skiljer sig från de andra träningsmaskinerna i området där du har ett direkt fokus på styrketräningen.

Träningsmaskiner till magen

Flera av våra home gyms är utrustade med en magträningsmodul som gör det möjligt att träna den ultimata magträningen.

Magträningsmaskiner ses, som ett resultat av deras höga kvalitet, i gym samt träningsrum i större företag. Maskinerna ger mer träningsmöjligheter än att bara träna magen. Du får också möjlighet att stärka och träna din rygg, som ett annat viktigt område.

Det är mycket viktigt att du också fokuserar på ryggen när du tränar din mage. För att få ett bra resultat med rak hållning är ryggen en viktig komponent. Med en maskin för träning av både magen och ryggen får du det perfekta tillfället att kombinera båda.

Flera variationer fungerar i kombination med viktskivor. Här kan du enkelt byta vikter själv och därmed justera önskat motstånd.

Det är alltid en bra idé att ha träningsmaskiner placerade på t.ex. golvskydd som Floor Guards eller gymgolv som skyddar golvet från repor och slitage.

De senaste modellerna på marknaden är smart utformade för att spara betydande utrymme i gymmet.

 

 


Filter

Filter

  • Pris
    -
  • Tillverkare
    Visa mer ()
ODIN B3 Motionscykel

3.249 kr

ODIN R5 Roddmaskin

3.249 kr

ODIN R6 Roddmaskin

6.500 kr