• ODIN B5 Motionscykel
  • <
  • ODIN B5 Motionscykel
  • ODIN B5 Motionscykel
  • ODIN B5 Motionscykel
  • ODIN B5 Motionscykel
  • +10
  • >

ODIN B5 Motionscykel

ODIN B5 Motionscykel Här hittar du en extremt robust träningscykel till ett riktigt bra pris. Odin B5 är extremt stab.. Läs mer
Specifikationer - Motionscykel
Bromssystem Elektromagnetisk broms / Induktion
Motståndsnivåer 1 - 70
Justering av motstånd Elektronisk
Träningsprogram 12 stk
Skärm visning Visar hastighet, tid, distans, kalorier och hjärtfrekvens
Bluetooth Nej
Pulsmätare Pulsmätare i handtaget
Dimensioner 85 x 51 x 130 cm
Max användarvikt 120 kg
Mått (förpackning) 94 x 61 x 16

ODIN B5 Motionscykel

Här hittar du en extremt robust träningscykel till ett riktigt bra pris. Odin B5 är extremt stabil och är tillverkad av de bästa komponenterna i prisklassen.

Den är utrustad med mycket högkvalitativa svänghjul, vilket ger en jämn och bekvämt tramp i pedalerna. Du kan få en ganska hög belastning i motståndet via svänghjulet.

Motionscykeln Odin B5 är utrustad med 32 träningsprogram, som alltid ger dig en varierad träning, det finns också ett återhämtningsprogram som garanterar en bra slut på träningen. Du har också möjlighet att skapa ditt eget program.

Det finns möjlighet för 4 användarprofiler på denna motionscykel, så varje användare kan ha egna inställningar av kön, ålder, vikt etc.

Naturligtvis görs motståndsjusteringen elektroniskt, där du gör det på skärmen eller låta programmen styra allt för dig. Belastningen på cykeln kan ökas försiktigt och skonsamt vilket är extremt viktigt om du vill ha en bra träning.

Den maximala användarvikten är 130 kg, vilket vittnar om god byggkvalitet. Oavsett vilken personvikt du har, är den maximala användarvikten viktig eftersom det avslöjar hur stabil maskinen är.

Datorn på Odin B5 är extremt användarvänlig och mycket tydlig att se. Den är också utrustad med hållare för din surfplatta eller telefon. Mycket hanterbar dator som har en riktigt tydlig och lättläst typ. Datorn visar både tid, puls, hastighet, distans, kalorier, watt och motståndsnivå.

Det är möjligt att justera sadeln i höjd.

Odin B5 mäter 85 x 51 x 130 cm. 

Förpackningen som cykeln kommer i mäter 94 x 16 x 61 cm.

Datablad för ODIN B5 Motionscykel
ODIN B3 Motionscykel

3.249 kr

ODIN B8 Bluetooth Motionscykel

9.750 kr

ODIN B6 Motionscykel

7.799 kr

ODIN B8 Motionscykel DEMO

7.799 kr

Skriv en recension

    Dålig           Bra