• ODIN B6 Motionscykel
  • <
  • ODIN B6 Motionscykel
  • ODIN B6 Motionscykel
  • ODIN B6 Motionscykel
  • ODIN B6 Motionscykel
  • +5
  • >

ODIN B6 Motionscykel

ODIN B6 Motionscykel Här hittar du en extremt solid träningscykel till ett riktigt bra pris. Odin B6 är mycket robust.. Läs mer
Specifikationer - Motionscykel
Bromssystem Elektromagnetisk broms / Induktion
Motståndsnivåer 1 - 70
Justering av motstånd Elektronisk
Träningsprogram 32 st
Skärm visning Tid, puls, hastighet, distans, kalorier, watt och motståndsnivå
Bluetooth Nej
Pulsmätare Handpuls
Svänghjul 9 kg
Watt-funktion Ja
Watt prestanda 10 - 350 watt
Ingångshöjd Extra låg
Dimensioner 102 x 47 x 130,5 cm
Vikt 27 kg
Max användarvikt 150 kg
Mått (förpackning) 97,5 x 25 x 62 cm, 29,5kg

ODIN B6 Motionscykel

Här hittar du en extremt solid träningscykel till ett riktigt bra pris. Odin B6 är mycket robust och tillverkas av de bästa komponenterna i prisklassen.

Den är utrustad med ett 9 kg svänghjul, vilket ger ett jämnt och bekvämt tramp i pedalerna. Det är också svänghjulets vikt som gör det möjligt att uppnå en relativt hög belastning i motståndet. Vikten på ett svänghjul är dock inte allt - viktigare är svänghjulets kvalitet och här får du en riktigt bra kvalitet.

Motionscykeln Odin B6 är utrustad med 32 träningsprogram, som alltid ger dig ett varierat träningspass. Odin B6 är utrustad med bland annat rehabiliteringsprogram som ger upp till 70 motståndsnivåer. Alla dessa motståndsnivåer gör att du kan öka belastningen försiktigt och försiktigt vilket är extremt viktigt om du vill ha en bra slitbana.

Naturligtvis görs motståndsjusteringen elektroniskt, där du kan göra det på datorn eller låta programmen styra allt för dig. Maximal användarvikt är 150 kg, vilket vittnar om god kvalitet. Oavsett vilken personvikt du har, är den maximala användarvikten viktig eftersom det avslöjar hur stabil maskinen är.

Datorn på Odin B6 är extremt användarvänlig och mycket tydlig att se. Den är också utrustad med hållare för din surfplatta eller telefon. Mycket hanterbar dator som har en riktigt tydlig och lättläst typ. Datorn visar både tid, puls, hastighet, distans, kalorier, watt och motståndsnivå.

Det finns möjlighet för 4 användare, så varje användare kan ha sina egna inställningar av kön, ålder, vikt etc.

För att du ska kunna sitta bekvämt på cykeln kan du justera både sätet och styret. Korrekt inställning av sätet och styret på maskinen är extremt viktigt för din ergonomi på cykeln.

Odin B6 mäter 102 x 47 x 130,5 cm och vikten är 27 kg.

Datablad för ODIN B6 Motionscykel
ODIN B3 Motionscykel

3.249 kr

ODIN B8 Bluetooth Motionscykel

9.750 kr

ODIN B5 Motionscykel

4.939 kr

ODIN B8 Motionscykel DEMO

7.799 kr

Skriv en recension

    Dålig           Bra