• ODIN B8 Bluetooth Motionscykel
 • <
 • ODIN B8 Bluetooth Motionscykel
 • ODIN B8 Bluetooth Motionscykel
 • ODIN B8 Bluetooth Motionscykel
 • ODIN B8 Bluetooth Motionscykel
 • +6
 • >

ODIN B8 Bluetooth Motionscykel

Motionscykel från ODIN med många möjligheter, lämplig för en stor målgrupp. Först och främst har ODI.. Läs mer
I lager
(10+ tillbaka)

9.750 kr

Specifikationer - Motionscykel
Bromssystem Elektromagnetisk broms / Induktion
Motståndsnivåer 1 - 70
Justering av motstånd Elektronisk
Träningsprogram 15 st
Skärm visning Tid, puls, hastighet, RPM, distans, watt, kalorier och översikt över din träning.
Bluetooth Ja
Pulsmätare Handpuls
Svänghjul 10 kg
Watt-funktion Ja
Watt prestanda 10 - 350 watt
Ingångshöjd Extra låg
Dimensioner 107 x 57 x 150 cm
Vikt 34,7 kg
Max användarvikt 150 kg
Mått (förpackning) 103 x 32,5 x 63,5 cm - 39,5 kg

Motionscykel från ODIN med många möjligheter, lämplig för en stor målgrupp. Först och främst har ODIN B8 en motionscykel en kraftfull konstruktion. Detta hjälper till att ge stabilitet och gör det möjligt med en maximal användarvikt på 150 kg. 

Letar du efter en motionscykeln som ska vara användarvänlig, då har du kommit till rätt produkt. ODIN B8 ger dig en cykel med låga ingångar och lättanvända displayknappar. Displayknapparna mäter 3,5 x 2 cm och har bra bilder på knappens funktion. Detta gör datorn extra användarvänlig jämfört med andra motionscyklar på marknaden.

Dessutom är det viktigt att välja en motionscykel med låg ingång (22cm), eftersom högre kan vara krångligt. Detta är också en fördel, till exempel i samband med rehabilitering. Om du till exempel har ett skadat ben som ska rehabiliteras, är det en stor fördel att du inte behöver överbelasta benet vid påstigningen.

Bluetooth: Denna B8-modell är utrustad med Bluetooth så att du enkelt kan ansluta din surfplatta (ipad eller android) och din mobiltelefon till cykeln. Detta ger dig stora möjligheter till träningsprogram, statistik och mycket mer.

Många justeringsalternativ: Perfekt för en bra träningscykel är att du har många justeringar av sadel och styre. Du har möjlighet att träna med upprätt position, men du har också möjlighet att få en bra framträdande träningsposition. Det här är en utmärkt kvalitet på ODIN B8 Exercise Bike, eftersom du har möjlighet att ha en skonsam rygghållning och du har också möjlighet att göra en effektiv träningsposition för att utföra en högpresterande träning. Förutom att justera styret har du också möjlighet att ställa in sadeln i alla möjliga riktningar. Det här gör att du kan ställa in denna motionscykel så att den passar 100% efter dina behov och önskemål. Med en sadelhöjd på upp till 102cm har även långa personer på 200cm möjlighet att uppnå en bra träningsposition. Sadelhöjden kan gå ner till 82 cm, vilket också möjliggör för barn att träna med denna ODIN B8 motionscykel. Individuell inställning av sadelpositionen: Förutom sadelhöjd har du också möjlighet att justera sadeln fram och tillbaka och justera sadelens vinkel. Alla dessa anpassningsalternativ hjälper till att skapa ramar för en riktigt bra produkt, vilket ger även de mer krävande användarna en bra upplevelse med ODIN B8 motionscykel.

Tekniska data: ODIN B8 motionscykel är utrustad med en stor och extra användarvänlig dator. Hela skärmmodulen mäter 36cm x 27cm och har en kraftfull LCD-skärm på 5,5 tum (12,5 x 6 cm). Datorn visar din tid, hjärtfrekvens, hastighet, varvtal per minut, distans, watt, kalorier och överblick över din träning. Det är lätt att fortsätta träna med den här stora skärmen och du har enkelt möjlighet att ställa in träningen via de stora knapparna.

Du har möjlighet att knappa in din vikt och höjd innan du tränar, för att få exakta uppgifter för din träning.

Det finns en USB-kontakt ovanpå datorn som du kan använda för att ladda telefonen eller surfplattan under träning. Därmed har du möjlighet att titta på en film eller liknande när du tränar.

ODIN B8 är tillverkad med en 19cm vevarm, som ger ett idealisk tramp för en motionscykel av denna storlek. Dessutom drivs ODIN B8 med bältesdrift, vilket vi också vet från spinningcykler. Detta är ett tecken på kvalitet och hållbarhet för din träningsmaskin.

Extra bekväm träningscykel: ODIN B8 har en stor mjuk sadel som ger dig den ultimata komforten under ditt träningspass. När du tränar på en motionscykel är det viktigt att komforten ligger i fokus. Här får du en sadel på 25 x 28 cm, som också har en extra tjock sittkudde med en 2 cm skumdyna. Perfekt balans mellan hårdhet och mjukhet, vilket ger dig stor komfort och hög prestanda under ditt träningspass. Detaljerna är tänkt på.

Förutom en bekväm sadel är det också viktigt att titta på pedalskoen. Här är det viktigt att ha ett starkt band över foten och en pedalsko med en stor fotyta - Båda får du med ODIN B8 motionscykel. Du får en pedalsko med ett band som har många justeringsalternativ, så du kan anpassa den till din fot, oavsett om du tränar med eller utan skor, oavsett om du har stora eller små fötter. Dessutom finns det också extra detaljer som pedalskoen automatiskt tar upprätt position. Det betyder att du inte behöver onödig tid och irritation för att få fötterna i pedalen.

Praktisk information om ODIN B8 Motioncykel:

Du har möjligheten att flytta denna motionscykel runt i huset eftersom den är gjord med kraftfulla transporthjul. Detta gör det enkelt för dig att flytta ODIN B8 till TV: n eller en annan önskad plats där du kan träna. Många föredrar denna typ av transporthjul, eftersom du då har möjlighet att stuva bort motionscykeln när du inte ska träna den. Därför är det en bra idé att prioritera goda transporthjul.

När du får din ODIN B8 motionscykel, får du den i en kartong som mäter 103 x 32,5 x 63,5 cm och väger 39,5 kg. Det medföljer också verktyg till montering.

Totalt mäter den 107 x 57 x 150 cm och väger 34,7 kg.

Engelsk manual: ODIN B8 motionscykel levereras med engelsk monteringsmanual.

Info

 • Hållare för tablett eller telefon
 • Sadelhöjdinställning: 82cm till 102cm
 • Justering av styret
 • Transporthjul
 • Justering av pedalskor med stor fotplatta på 16 cm x 12 cm - Automatisk position: Pedalerna vrider automatiskt rätt och är redo att användas.
 • Sadeljustering - 8 cm fram och tillbaka
 • Displaymodulens mått: 36 x 27 - Med en LCD-skärm på 5,5 tum (12,5 x 6 cm): Visar tid, puls, hastighet, varvtal per minut, distans, watt, kalorier och överblick över ditt träningspass.
 • Användarvänliga knappar på 3,5 x 2 cm
 • Avståndsjustering mellan sadel och styre: 40cm till 48cm
 • Inbyggd USB-laddare för telefon och tabletter
 • Påstigningshöjd 22cm
 • Stor sadel på 25cm x 28cm med 2cm skumkudde för extra komfort
 • 19cm vevarm
 • Drivsystem: Bältesdrift
Datablad för ODIN B8 Bluetooth Motionscykel
ODIN B3 Motionscykel

3.249 kr

ODIN B6 Motionscykel

7.799 kr

ODIN B5 Motionscykel

4.939 kr

ODIN B8 Motionscykel DEMO

7.799 kr

Skriv en recension

    Dålig           Bra