Multigym

Här hittar du vårt stora utbud av multigym (hemmagym) träningsmaskiner, från både kända och mindre kända märken. Dessa märken inkluderar Adidas, Titan, Abilica, Kettler, Finnlo, Hammer och andra.
Vi strävar efter att ha det största och bästa urvalet av multigym. Dessutom strävar vi efter att erbjuda de bästa priserna på marknaden och vi erbjuder personlig service i samband med valet av home gym.
Om du vill ha vägledning när du väljer ditt multigym är du alltid välkommen att kontakta oss. .. Läs mer


Vilket multigym ska jag välja? (Home gym guide)

Vi har sammansat denna guide för att kort komma igenom det urval som sträcker sig brett och vi har en modell för dig, oavsett vad du behöver. Kvalitet är viktigt för oss och har därför bara multigym som vi kan förhandla med gott samvete.

Kvaliteten på ett multigym speglas direkt till priset - så är det i många kategorier inom träningsutrustning, men särskilt i multigym kategorin, priset visar byggkvaliteten. De billigare modellerna är för dem som inte har de stora kraven och bara vill kunna träna hemma med en smart home gym-lösning. Om du däremot har krav och önskemål till ditt multigym rekommenderar vi att du går upp lite i pris. 

Innan du investerar i en multigym träningsmaskin, se till att du vet hur många alternativ du vill ha med den. De billigare modellerna kan typiskt utföra mellan 10 och 30 övningar, men om du istället investerar mer än 5 000 kr i ett multigym kan du få över 50 övningar.

Professionellt multigym

Om du letar efter ett multigym som är lämpligt för kommersiellt bruk, rekommenderar vi att du tittar på de lite större modellerna. Vi har med tiden byggt många lösningar för hotell och liknande företag som vill ha en träningslösning som kan tålas att användas i stor utsträckning.

Ett multigym är en lysande lösning, eftersom du får många träningsfunktioner på mycket litet utrymme. Det är den enklaste och billigaste lösningen om du vill ha full träning.

Billigt multigym

Vill du ha ett multigym hemma, där du kan träna hela kroppen, men är lite pressad på plats. Då kommer ett multigym vara det rätta valet. Ett multigym är extremt platsbesparande om du tittar på alla funktioner du får. Det är inte utan anledning att vi ser fler och fler människor som väljer multigyms lösningar, istället för att köpa all utrustning individuellt. Du är snabbt och enkelt igång och sparar både pengar och utrymme.

Multigym till hemmet

Om du letar efter ett bra multigym för hemmaträning, rekommenderar vi att du tittar på våra maskiner från Finnlo eller Abilica. Dessa modeller har stor vikt och har förmåga att utföra många olika övningar. Abilicas multigym har också ett bra pris där de flesta kan delta.

Det finns en stor skillnad på vad du behöver av ett multigym, så om du behöver vägledning är du väldigt välkommen att kontakta oss.

Vem kan välja ett multigym?

Ett multigym är väl lämpat för en mycket bred målgrupp. Först finns det de som vill spara utrymme och pengar. Det kan vara väldigt dyrt att komma igång med hemträning och det är därför ett smart val att välja ett multigym som plötsligt låter dig träna på samma sätt som du kan träna i ett gym.

Ett multigym är också extremt lämpligt för dig som vill ha motionövningar i fasta rörelser. Säkerheten är topp och risken för skador är mycket lägre än vid träning med fria vikter. Det kan vara en stor fördel att träna med en träningsmaskin så här, där vikterna lyfts i fasta förutbestämda rörelser. Det är väldigt bra om du inte är 100% säker på hur övningarna ska utföras och hur de ska känna i kroppen.

Spara tid i vardagen med ett multigym

En av de bästa argumenten för att välja ett multigym för hemmet är att du kommer spara mycket tid i vardagarna. Genom att få all nödvändig träningsutrustning hemma behöver du inte längre spendera onödig tid på transport till och från gymmet. Dessutom bör du inte ta hänsyn till andra, så du nu kan träna när det passar dig.

Undgå skador med ett multigym

Rörelserna på ett multigym är skonsamma och belastar dina leder minst möjligt. Du har möjlighet att kontrollera vikten mycket lättare med ett hemmagym, eftersom du inte har samma osäkra balansering med vikterna. Det betyder inte att fria vikter är dåliga för dina leder. Det är bara viktigt att du har 100% kontroll över övningarna innan du börjar på de fria vikterna.

Ett multigym är bara det rätta valet för dem som behöver rehabilitering och är något försiktigare i deras övningar. Om man blir trött mitt i ett set kan man enkelt släppa handtagen och vikterna går till startpositionen. Till skillnad från de fria vikterna, vilket kan skapa en farlig situation.

Multigym övningar

Största delen av multigym är byggda runt bröst övningar som efterliknar rörelserna i bänkpressen. Det här är en riktigt bra övning som gynnar alla och hjälper dig att ge dig ett riktigt bra träningsresultat. Om du vill vara bra på bänkpressövningarna så blir det en riktigt bra idé att starta övningarna på ett multigym. Härmed får du övningarna och rörelserna väl in i kroppen.

Träna hela kroppen med ditt eget multigym

Många av våra hemmagym har moduler där du kan träna ben, armar bröst, etc. Alla multigym kommer med en träningsmodul för bröstet och härtill kan du antingen köpa eller välja ett multigym med flera träningsalternativ. Ett multigym är det rätta valet för dig som vill ha den fulla lösningen.


Filter

Filter

 • Pris
  -
 • Tillverkare
  Visa mer ()
 • Viktmagasin
  Visa mer ()
 • Antal samtidiga användare
 • Ihopvikbar
 • Max användarvikt