Prof. Gym Träningsmaskiner

Här hittar du vårt stora utbud av professionella gymträningsmaskiner. Dessa träningsmaskiner används oftast i gym och har en mycket hög kvalitet.

Det finns professionella gymträningsmaskiner för träning av alla kroppens muskler. Du kan se en översikt över modellerna för armar, ben, bröst, mage, rygg, axlar osv här... Läs mer


Professionella Gym Träningsmaskiner

Här hittar du vårt stora utbud av professionella gymträningsmaskiner. Dessa träningsmaskiner används oftast i gym och har en mycket hög kvalitet.

Det finns professionella gymträningsmaskiner för träning av alla kroppens muskler. Du kan se en översikt över modellerna för armar, ben, bröst, mage, rygg, axlar osv här.

I grund och botten finns det två olika typer av professionella gym-maskiner: de där vikten är inbyggd och de där du lägger tyngden med viktskivor.

Träningsmaskiner med inbyggd vikt
Dessa träningsmaskiner är viktiga för stora gym, eftersom vikterna inte kan flyttas runt. Varumärkena Impulse och Plamax erbjuder denna typ av maskiner.

Träningsmaskiner utan vikt (viktskivor används)
Här har du den stora fördelen att du inte är begränsad av de vikter som ingår i den aktuella träningsmaskinen. Å andra sidan kan du lägga till exakt den vikt du behöver. Dessa träningsmaskiner är också billigare att köpa. Detta är idealiskt för mindre träningscenter. Varumärkena Master och Sterling erbjuder denna typ.

Om du behöver vägledning för inköp av professionella träningsmaskiner, vänligen kontakta vår kundservice.