Spinningcykel

Spinningcyklar från Aplus24.se är alla av en hög kvalitet. Det ska vara en bra upplevelse att träna på en spinningcykel och det får du med våra spinningcyklar.

Träning på en spinningcykel är riktigt bra, då du lätt uppnår en hög fettförbränning och intensiv konditionsträning.

Därför passar spinning till många, om du så önskar att gå ner i vikt, uppnå ett träningsmål eller tillhör eliten. Alla kan få en effektiv träning på en spinningcykel.

Vi rekommenderar att du vet vad du gärna vill ha. Vi försöker guida dig med hjälp av vårt filter. Annars är du välkommen till att kontakta oss för mer information. .. Läs mer


Spinningcykel – öka din kondition och förbränn kalorier

En spinningcykel påminner mycket om en motionscykel. Dock är det några fundamentala olikheter som gör att de inte är detsamma. Pedalerna på en spinningcykel sitter fast på svänghjulet, vilket är en fördel när du cyklar koncentrerat. Du trampar bättre på pedalerna – både vid sittande tung träning och vid stående intervaller.

På spinningcyklar kan du använda spinningsko, som gör att dina fötter sitter ännu bättre fast på pedalerna. Du kan därmed trampa ännu kraftigare och du kan både trycka och dra med fötterna. Här kan du köpa en spinningcykel i samma klass som dem på gymmet. En strömlinjeformad träningsmaskin, som ger dig möjligheten för att träna med hög intensitet jämfört med andra motionscyklar. 

Bli smal med spinning 

Spinning på en spinningcykel är ett fantastiskt sätt att bli smalare på. Du uppnår enkelt en hög intensitet, vilket resulterar i en extremt effektiv träning. Det är en av orsakerna till att vi ser så många spinningcenter runtom i landet. En spinningcykel är en av de mest effektiva former för motion. 
Genom att spinna 45-60 minuter, uppnår du en förbränning som håller de nästa par timmar. Du vill uppleva att du inte stoppar med att svetta efter att träningen är färdig. Efter att du har kylt ned, så fortsätter din kropp med att förbränna, vilket ger dig de bästa förutsättningar för viktnedgång.  

Älskar du att cykla? Välg en spinningcykel och upplev många av fördelarna!

Cykling är mycket populärt och det är inte utan anledning. Cykling finns i många former så som landsvägscykling, motionscykling eller spinning. Gemensamt för alla dessa discipliner, är att du enkelt uppnår en hög intensitet och därmed bra träningsresultat. Spinningcykeln är en av de mest populära träningsmaskiner vi har.

Vi är riktigt många som älskar att cyklar och detta medför en stor fokus inom utvecklingen av spinningcyklar. Teknologin är stor och du kan få en högkvalitets spinningcykel till ett billigt pris. Det behöver inte kosta en förmögenhet att få en spinningcykel hem i vardagsrummet. 

Fokus på stabilitet – välj din spinningcykel med omtanke 

När vi väljer spinningcyklar till vårt sortiment, ser vi på kvaliteten. Väljer du en billig utgåva, kan det resultera i att du får en spinnincykel som inte är stabil under träningen. På Aplus24.se hittar du ett stort urval av spinningcyklar – här är en liten översikt som kan hjälpa dig att välja din spinnincykel.

Billiga spinningcyklar

Vi har alltid ett stort urval av billiga spinningcyklar och vi har alltid bra erbjudande på dessa. Det ska vara lätt att komma igång med spinning. Vi är alltid redo till att rådgiva dig i ditt val av den rätta spinningcykel, om du är osäker. Vi har också ett riktigt bra filet som kan hjälpa dig på vägen. 

En billig spinningcykel är perfekt till dig som önskar att komma igång med spinning. Du kan inte jämföra dem med spinningcyklarna från ditt lokala gym, då dessa ligger i en helt annan prisklass. Men du har möjligheten för att få en billig spinningcykel, uppnå en effektiv träning och tappa ett par önskade kilon.

En bra spinningcykel

Du har också möjligheten för att gå upp i en prisklass och därmed få en bättre kvalitet. Här får du oftast lite fler funktioner och en mer stabil spinningcykel. Om du är en tyngre cyklist, rekommenderar vi att du kollar på en cykel i denna prisklass.

Det behöver inte vara dyrt för att få din spinningcykel hem i vardagsrummet. Kvaliteterna kan dock variera och det är viktigt att du köper din spinningcykel på ett ställe som du känner är tryggt. Du är alltid välkommen till att kontakta oss per telefon eller skriva till oss, så hjälper vi dig på vägen. 

Professionell Spinningcykel

Om spinningcykeln ska användas i ett professionellt sammanhang, som på ett gym eller liknande, är kravet till hållbarheten större. Därför rekommenderar vi att du använder lite fler pengar på spinningcykel i detta tillfälle. Vi har ett stort urval av toppkvalitets spinningcyklar.

Dessa spinningcyklar tåler att många människor använder dem dagligen, oansett intensitet och vikt. Dessutom har du möjlighet för att få mer data ut av din träning, då de flesta innehåller en bra spinningsdator. Ska du få ut det maximala ur din spinningsträning, så ska du upp i pro-prisklassen. 

Bästa spinningcykel test

Det är riktigt många test av spinningcyklar på nätet och det är inte alla du bör följa. Det viktigaste är att du hittar de hemsidor som du känner dig trygg med. Säkra dig att du får kontakt till butiken och gå efter bra erbjudanden.

Vi har många testvinnande spinningcyklar och går alltid efter att ha ett fullt urval. Urvalet av spinningcyklar hos oss är till alla. Oansett om du söker en spinningcykel till hemmet eller spinningcykel till gymmet. Vi går alltid efter att leverera full service och har därför hela urvalet av spinningcyklar. Sveriges bästa urval av spinningcyklar.

Spinningcykel med dator och skärm

Det kan ofta vara en stor fördel att välja en spinningcykel med en bra dator, så att du kan följa med i din träning. Ofta kostar spinningcyklar med en dator lite mera, men det kan vara pengarna värda. En av de bästa parametrar att följa, är antalet watt du kan trampa. Detta kan de lite bättre spinningcyklar informera dig om. 

Hur ofta ska en spinningcykel användas?

Det beror på ditt mål. Viktigaste av allt är att du upprätthåller en fast träning, så att det bliver en del av vardagen. Om det så är en eller fem gånger om veckan, beror på din ambitionsnivå. Gör en träningsplan till ditt spinningsprogram för att uppnå det bästa resultat. 


Filter

Filter

 • Pris
  -
 • Tillverkare
  Visa mer ()
 • Svänghjul
  Visa mer ()
 • Max användarvikt
  Visa mer ()
 • Bromssystem
  Visa mer ()
 • Justering av motstånd
 • Motståndsreglering
 • Skärm visning
 • Pulsmätare
 • Bluetooth
 • Watt-funktion