Nordic 235 Spinner FX II Spinningcykel

Nordic 235 Spinner FX II Spinningcykel Nordic 235 Spinner är en spinningcykel för hemmabruk. Du hittar inte en bättre spin.. Läs mer

4.499 kr

Specifikationer - Spinningcykel
Bromssystem Bromsblock
Justering av motstånd Manuell
Motståndsreglering Steglös
Svänghjul 19 kg
Drift Kedjedrift
Dator Nej (Kan köpas)
Pulsmätare Nej
Bluetooth Nej
Watt-funktion Nej
Ingångshöjd Medel
Dimensioner 132 x 47 x 124 cm
Vikt 50 kg
Max användarvikt 120 kg

Nordic 235 Spinner FX II Spinningcykel

Nordic 235 Spinner är en spinningcykel för hemmabruk. Du hittar inte en bättre spinningcykel till ett liknande pris. Så därför är det här ett köp du inte kommer att ångra. Nordic 235 Spinner har en vikt på 50 kg, vilket ger en gedigen stabilitet så du får möjlighet att träna effektivt. Många andra spinningscykler i denna prisklass tenderar att vara instabila, men Nordic har undvikit detta genom att ge cykeln en låg tyngdpunkt och med en rimlig vikt.

Förutom vikten på cykeln själv är det också viktigt att titta på svänghjulet och användarvikten. Nordic 235 Spinner är utrustad med ett starkt svänghjul på 19 kg, vilket hjälper dig att ge dig ett riktigt bra tramp, även när du står upp i sadeln. Dessutom är Nordic 235 Spinner utformad med en maximal användarvikt på 120 kg.

Nordic 235 Spinner är ett utmärkt bud på en spinningcykel för hemmabruk. Du hittar många egenskaper i den här cykeln som du hittar i de större modellerna. Samtidigt får du en solid träningscykel som kan användas av de flesta.

Om du vill ha ytterligare stabilitet på din spinncykel, kan du ha en matta under. Det skyddar också ditt golv från repor.

Datablad för Nordic 235 Spinner FX II Spinningcykel

Det finns ingen recension om denna produkt.

Skriv en recension

    Dålig           Bra