Trappmaskin

En trappmaskin är perfekt till lätt och snabb hemmaträning. Det är en av våra mest sålda träningsmaskiner. Trappmaskinen passar in i många hem, oansett om du ska börja med att träna eller om du har varit igång med träning i lång tid. Trappmaskinen har en stor målgrupp och ger en bra träning.

Vi har ett stort urval av trappmaskiner och har helt säkert en trappmaskin till dig. Oansett om du söker en vanlig trappmaskin eller en trappmaskin med en twist. En twist trappmaskin är bra till dig som önskar rörelser i sidled. Har du problem med höft eller knä, rekommenderar vi en vanlig trappmaskin.

Vi har alltid erbjudande på några av våra trappmaskinsmodeller... Läs mer


Trappmaskin – gör det lätt att träna hemma

Trappmaskinsträning är en välkänd träningsform som tränar allt från rumpa till lår och smalben, så att du uppnår en stramande effekt och styrka av kroppen. Trappmaskinen efterliknar den rörelse vi utövar när vi går i trappan. Trappträning är en högintensiv träningsform som ger bra resultat.

Vi förhandlar i trapptränare, både som mini stepper och som stor professionell maskin. Dessutom erbjuder vi också twist stepper, som är ett bra alternativ till normal step. Med twist kommer du ut och tränar sidorna på dina lår. Du vill uppleva en fantastisk åtstramande effekt, när du tränar på träningsmaskiner som denna. 

Trappmaskin träning

Träning på en trappmaskin är mycket simpel och kan utföras av alla. Som utgångspunkt är det inte nödvändigt att vara erfaren med träning för att komma igång med på en trappmaskin. Trappmaskinen är skonsam och ger de optimala förhållanden till en bra omgång konditionsträning. 

En trappmaskin är smart eftersom du kan använda den till att uppnå effektiv träning. Du kan också använda den i förbindelse med rehabilitering och få en mer skonsam träning som passar ditt specifika behov efter eventuell operation. Dessutom har trappmaskinen den fördel, att den lätt kan plockas undan efter träning.

Effektiv uppstramning av mage och rygg med trappmaskin 

Många människor har en dålig hållning. Det kan vara i form av böjd rygg eller för få ryggmuskler. Med en trappmaskin vill du uppbygga ryggmusklerna och därmed få en fin hållning. Ofta ska det inte mer till än lite regelmässig träning i en lätt form som denna. Du vill efter kort tid uppleva att du får en starkare mage och rygg.

Du tränar stora delar av kroppen när du använder din trappmaskin. På samma sätt som när du går upp för trappor, så kan du märka att kroppen ska arbeta riktigt hårt för att uppnå målet med en trappmaskin. Detta beror på att du använder stora delar av kroppen och att de stora musklerna i dina ben aktiveras.

Kom ihåg att hålla ryggen rak när du tränar . Därmed får du en bättre hållning. Spänn i magen och mellangolvet, och upplev en stor stabiliserande effekt. Härmed uppnår du en träning som har många fördelaktiga effekter och som ger den en sund och fin hållning.

Förbränning på trappmaskin och bättre kondition

Du uppnår snabbt en hög förbränning i ett träningspass på en trappmaskin. Härmed har du en bra fettförbränning och du stärker din kondition. Du bestämmer själv svårighetsgraden. Oansett om du är nybörjare eller toppatlet, så får du en bra effekt från din trappmaskin.

Vi rekommenderar att du tränar dagligen och får pulsen upp några gånger. Härmed får du mest ut av din träning och får den bästa effekten. Du kan öka intensiteten vid at ta snabbare steg. Du behöver nödvändigtvis inte att trampa pedalerna helt i botten, bara du får upp ett bra tempo. På så sätt uppnår du en snabbare effekt med hög förbränning. 

Trappmaskin – uppstramning av rumpa, lår och smalben

Önskar du att gå ner i vikt på rumpa, lår och smalben, då kan en trappmaskin vara något för dig.

Människan är dessvärre bygd så att vi inte kan gå ner i vikt lokalt på kroppen. Utan viktnedgång fungera som en samlad insatts. Därmed menas det, att om du tränar effektivt, uppnår du en fettreducerande och uppstramande effekt på hela kroppen. Detta vill också gälla rumpa, lår och smalben.

Viktigaste av allt är att du tränar flitigt för därmed uppnår en högre förbränning på trappmaskinen. Du vill uppleva en uppstramande effekt på hela kroppen. 

Trappmaskin fördelar – vad är fördelarna med en trappmaskin? 

Ännu en fördel med de små trappmaskinerna, är deras storlek. Du får en produkt som inte fyller så mycket och en produkt med möjligheten för att träna på hög intensitet. Det är inte mycket utrustning du kan träna med så hög intensitet utan att det tar mycket plats i rummet.

Du får en produkt som du snabbt kan ta fram och utföra dagens träning med. Efter din träning kan du lätt ställa undan den, så att den inte står i vägen. Många utnyttjar tiden medan de tränar med att se på tv. Därmed kan du lätt få inflätat din träning med vardagen, så att du kan uppnå ditt önskade mål.

Professionell trappmaskin

Kollar du efter en trappmaskin som ska användas till annat än hemmabruk, rekommenderar vi att du går upp en prisklass. Med prisen, följer kvalitet. Du kommer till att uppleva en stor skillnad från de helt billiga och upp till toppmodellerna.

Ska du använda en trappmaskin till ett gym eller liknande, råder vi dig att undersöka trappmaskiner som kan hålla en hög belastning. Utrustning som är tillgängligt för många, kräver en större stabilitet och kvalitet i produkten. Det är oundvikligt med slitage på dessa maskiner och därför bör du välja mellan toppmodellerna. 

En professionell trappmaskin kostar mer ved inköp, men håller också sitt värde i lång tid och du kan använda den i många år. Kvalitet kostar, men det är en fördel på sikt. 

Trappmaskinen är en snabb och enkel väg till en snygg rumpa och förbränning av kalorier
Ännu en fördel med trappmaskiner är att du så lätt och snabbt kan få tränat. Tappmaskiner tar inte upp mycket platts, och kan lätt tas fram om du ser på tv om kvällen. 15 minuter varje kväll gör en stor skillnad, om du har en inaktiv vardag. Träna eventuellt 3 x 10 minuter och håll en kort paus mellan seten. Härmed får du pulsen upp tre gånger och du har avklarat ett träningspass i löpet av ett tv-program.

Vilken trappmaskin ska jag välja?

Det finns ett hav av trappmaskiner på marknaden och det kan vara svårt att välja. Här rekommenderar vi att du tänker på dina behov. De billiga trappmaskiner kan vara perfekt till dig som inte har de stora förväntningar till trappmaskinen. Önskar du en lätt och snabb träning om kvällen, så är den billiga modellen helt säkert något för dig.

Så är det dem som önskar lite bättre kvalitet. Vi rekommenderar att offrar lite mer pengar på din trappmaskin. Det ska inte många extra kronor till för att nå upp i en riktigt bra kvalitet.

Sist men inte minst, är det toppen av trappmaskiner. De kostar självklart en del mer än de billigaste trappmaskiner vi har, men du får också en trappmaskin som du kan använda i många år. Dessutom får du en maskin som kan hålla till stor belastning och många användare. Perfekt till en familj, med många som ska dela om en trappmaskin.

Trappmaskin hjälp

Är du i tvivel om vilken trappmaskin du ska välja, är du alltid välkommen till att kontakta oss. Vi sitter klara till att hjälpa dig. Skulle det mot förväntning bli till något med din trappmaskin, är du alltid välkommen till att kontakta oss. Vi har interna experter som kan hjälpa dig, oansett om du är i tvivel om valet av trappmaskin eller om det har hänt något med den trappmaskin som du har mottagit. Vi hjälper dig hela vägen igenom vid köp av en trappmaskin. 


Filter

Filter

 • Pris
  -
 • Tillverkare
  Visa mer ()
 • Max användarvikt
  Visa mer ()
 • Typ
 • Justerbart motstånd
 • Justering av motstånd
 • Watt-funktion
 • Pulsmätare