Träningsredskap A-Z

Träningsredskap är en investering

Hemmaträning är perfekt för den som har ont om tid, pengar eller helt enkelt föredrar att vara för sig själv under ett träningspass. Med små medel går det att få ihop ett fullvärdigt träningspass hemma i vardagsrummet som ger minst lika bra resultat som en timme på gymmet.
Vi strävar efter att ha ett så stort och bra sortiment av träningredskap som möjligt. Det är viktigt att dina träningredskap är funktionella och av god kvalitet, så du alltid har en bra upplevelse med din träning. Vi har träningsredskap i alla prisklasser och kvalitetsnivåer.

Men vi har alltid ett krav: Att våra träningsredskap måste ha en så bra kvalitet så att vi kan sälja allt med gott samvete. Det innebär att vi har träningsredskap för dig, oavsett om du vill ha professionell träning, eller om du letar efter träningsredskap för hemträning.

Läs mer
Sortera efter:

Träningsredskap hemma

Här hos Apuls24.se finner du ett stort utbud av träningsredskaper i flera olika prisklasser. Kvaliteterna varierar också för både träning i hemmet samt för gym. Vårt sortiment av redskap är brett men gemensamt för alla är att kvaliteten är godkänd.
Om du vill börja träna, har du kommit till rätt plats. Vårt sortiment av träningsredskap är omfattande och vi har redskap för alla övningar du kan önska dig. Träning i hemmet kan vara en bra idé om du vill hålla dig sund och rask - och hemträning kan enkelt passas in i vardagen.

Billiga träningsredskap

Våra priser kan följa tropp med de billigaste på marknaden, dock har vi den principen att vi inte säljer uselt träningsredskap. Så de allra billigaste träningsredskapen förhandlar vi inte. Vi vill kunna sälja träningsredskap med gott samvete.
Det betyder inte att vi inte har de allra billigaste redskapen, för det har vi. Vi testar alltid våra produkter och om vi hittar en produkt som inte uppfyller våra krav tar vi bort den från vårt sortiment. Det är därför alltid viktigt att du kontaktar oss om du upplever några problem med våra träningsredskap. Träningsredskapen ska vara i topp hos oss!

Professionella träningsredskap

Förutom träningsredskap för hemträning har vi också ett stort urval av träningsredskap till professionellt bruk. Det är ofta fitnesscenter som köper detta men det finns också många privata som skämmer bort sig med fitnessutrustning i denna prisklass. Det är naturligtvis lite dyrare redskaper, men du får också den kvalitet som passar till priset.

Hög kvalitet är ett nyckelord när vi talar professionellt träningsredskap. Fundamentet i kvalitativ fitnessutrustning är att det kan tålas att användas. Det måste kunna användas mycket, ofta och hårt. Idtottare i ett fitnesscenter tar inte hänsyn till utrustningen och därför är kvaliteten så hög att det kan kastas med.

Träningsredskap till styrketräning

Ofta när vi talar om träningsredskap, så är det förknippat med styrketräning. Styrketräning är en grundsten inom fitness och är något som vi alla bör överväga i våra vardagar. Styrketräning är med till att ge din kropp en hälsosam kroppshållning och ger det nödvändiga välmåendet. Om du tränar rätt med redskapen väl att märka. 

Styrketräning kan vara många saker och finns på alla nivåer. De flesta tror att det är tunga vikter när vi talar om styrketräning. Men det är inte fallet. I själva verket är styrketräning en del av alla typer av träning. Även rehabilitering är styrketräning, bara med lite lättare övningar. Träningsredskap för styrketräning är dock alltid omöjlig att undvara.

Träningsredskap till rehabilitering

När vi talar träningsredskap för rehabilitering är det ofta de mindre och lättare redskaperna du ska titta på. Det finns verkligen många träningsredskap som hjälper riktigt bra vid rehabilitering efter en skada. Om du t.ex. har problem med dina fingrar rekommenderar vi att du använder träningsredskap som passar denna typ av träning. Träningsredskapet måste passa behovet.

Det första du bör göra vid en skada är att rådfråga en specialist inom området, en fysioterapeut eller sjukgymnast. När du fått kännedom om rehabiliteringsmöjligheter och redskaper du kan använda, ska du vara välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt träningsredskap.

Billiga träningsredskap i hög kvalitet

Efterfrågan är stor efter billiga träningsredskap och vi försöker ge det en nivå extra genom att lägga till extra kvalitet till samma pris. Detta är med till att ge dig en bra upplevelse med ditt träningsredskap och vi ser till att alltid följa dig hela vägen med din beställning och dina frågor. Hos oss hittar du väldigt billigt träningredskap med en bra kvalitet.

Träningsredskap från alla kända märken

Vi ser alltid till att ha träningsredskap från de märken som du känner till. På så sätt kan du lita på vår webbshop och hitta exakt de träningsredskap du letar efter. Kanske finns det träningsredskap i gymmet, som du haft en god träningsupplevelse med? Vi ser till att du kan köpa de välkända varumärkena hos oss, så att du kan få samma goda kvalitet på träningen hemma.

Kom i form med träningsredskap från Apuls24.se

Om du vill förlora några kilo, så har vi redskapen som kan hjälpa dig att nå ditt mål. Dessutom kommer vi alltid att vägleda dig så att du får fullt utbyte av träningsredskapens potential. Vi stävar efter att skriva så mycket information om träningsprodukterna som möjligt och annars sitter vi redo vid telefonen, klara på att vägleda dig.

Det är möjligt att gå ner i vikt med rätt träningsövning och rätt träningsredskap. Om du vill komma igång, rekommenderar vi att du gör ett träningsprogram. Det ska gärna bestå av flera olika övningar beroende på vad du vill träna. Det är viktigt att träna igenom hela kroppen så att du inte får en sned kroppshållning. Vi kan i samarbete med dig, skapa ett enkelt träningsprogram som du själv kan utveckla vidare på. Det finns otroligt mycket inspiration på nätet och Youtube sväller över med fitness-guider, men du bör passa på med vad du hittar. Det finns lika många dåliga guider som det finns bra där ute. Lita på ditt eget omdömme och lyssna till din kropp. Det ska inte göra ont att träna. Det är stor skillnad på bra smärta och dålig smärta!  

Vi rekommenderar att du gör en träningsplan på 6 eller 12 veckor. Varje övning Varje övning ska repeteras och memoreras och det är därför viktigt att du börjar med lättare belastning som sedan ökar när du har övningen på ryggraden.

Övningarna i en 6-veckors plan kan se ut så här:

  • Vecka 1 - 5 olika övningar med 3 set för varje övning. Varje set kan bestå av 10 repetitioner.
  • Vecka 2 - Samma övningar med 3 set för varje övning. Varje set kan bestå av 10 repetitioner.
  • Vecka 3 - Samma övningar med 4 set för varje övning. Varje set kan bestå av 7 repetitioner.
  • Vecka 4 - Samma övningar med 4 set för varje övning. Varje set kan bestå av 7 repetitioner.
  • Vecka 5 - Samma övningar med 5 set för varje övning. Varje set kan bestå av 5 repetitioner.
  • Vecka 6 - Samma övningar med 5 set för varje övning. Varje set kan bestå av 5 repetitioner.


Som du kan se, minskar antalet repetitioner och setten ökar. Du behöver också öka belastningen.

Få en tonad kropp hemma

Du bör inte tänka på din träning som ett kortsiktigt projekt, utan snarare som en livsstilsförändring. Det är också en av anledningarna till att du ska ha träningsredskap lättillgängligt i ditt eget hem. Träna medan du tittar på tv eller väntar på att potatisen ska koka. Flera av våra redskap kan också implementeras i t.ex rengöringen så det blir en rolig, effektiv träning.

Se vårt stora utbud av träningsredskap av hög kvalitet och låt dig inspireras.