cPro9 Ankel- och handledsvikter 1,5 kg (2 st)

cPro9 Ankel- och handledsvikter 1,5kg (2 st), som har 2 kraftiga kardborrspännen, som du enkelt kan spänna åt. A.. Läs mer
I lager
489 kr

259 kr

Specifikationer - Handledsvikter & Ankelvikter
Typ Handledsvikter
Vikt 2 x 1,5 kg
Justerbar Nej
Stängning Kardborre
Antal delar i paketet 2
Tillbehör Nej
Mått (förpackning) 29 x 13,5 x 5,7 cm, 3,1 kg

cPro9 Ankel- och handledsvikter 1,5kg (2 st), som har 2 kraftiga kardborrspännen, som du enkelt kan spänna åt.

Ankel- och handledsvikterna har dimensioner av 34 x 14 cm och har dessutom en förstärkt kardborreband på 24 cm. Dessa modeller är utformade för både ankelvikt och handledsvikt. Det här är stora vikter, så vi rekommenderar att du använder dem som ankelvikt.

Många använder dem i samband med styrketräning eller löpning. Men de är också lämpliga som extra vikt för vardagliga uppgifter. Om du använder ett par som dessa under rengöring, kommer du plötsligt att upptäcka att rengöringen förvandlas till en bra kaloribrännare. På så sätt kan du göra vardagliga uppgifter till dagens stora aktivitet. Om dessa vikter används på detta sätt behöver du inte spendera tid i gymmet eller liknande.

Ankelvikter är riktigt bra för korta motionslöp. Det fungerar lite som intervall träning, där kroppen utsätts för något oväntat. Genom att använda ankelvikt under löpning, kommer du att pressa din kropp till det yttersta och därigenom uppnå bättre resultat. Kom ihåg att inte springa med ankelvikter varje gång du löper, men att det bara tjänar som ett komplement till din normala träning.

Vi rekommenderar att du inte börjar med för tunga vikter, men starta med lättare vikter som gradvist ökas med hur tränad du blir. 

Datablad för cPro9 Ankel- och handledsvikter 1,5 kg (2 st)

Det finns ingen recension om denna produkt.

Skriv en recension

    Dålig           Bra