Blackroll Massage Boll 8cm Rosa

Denna Blackroll massageboll är det perfekta verktyget för dem som vill ha en djupare massage. Med denna Blackroll massageboll kan .. Läs mer
Detaljer
Diameter 8cm
Färg Rosa

Denna Blackroll massageboll är det perfekta verktyget för dem som vill ha en djupare massage. Med denna Blackroll massageboll kan du nå till de djupare musklerna och därigenom uppnå en givande massage. En av de många användningarna av Blackroll Massage Boll är för massage under fötterna. Här står du bara med en fot på bollen och rullar. Du kan enkelt rulla från fotens spets till hälen. Det kan också vara en fördel att använda din Blackroll Massage Boll på ett bord. Härmed har du möjlighet att massera på under- och överarmarna. Det är lätt att få en djupmassage som i hög grad påverkar dina muskler.

Blackroll massageboll mäter 8 cm i diameter och är den lilla modellen från Blackroll.

Alla Blackroll-produkterna tillverkas i Tyskland och kvaliteten skiner igenom. Produktionskvalitet implementeras och uttrycks när du får din Blackroll massageboll i handen. Kvaliteten kommer till sin rätt när du provar Blackroll Roller för första gången. För eftertiden vill du aldrig träna med något annat än Blackroll-produkter. För den kvalitetmedvetna, produceras Blackroll Massage Boll med kvalitetssäkring av: DIN ISO 9001: 2000.

Förutom att vara en toppklassig produkt är Blackroll Massage Boll också en miljövänlig produkt och produceras under CO2 neutrala förhållanden. Produktionen går upp i energibesparande framställning och att alla produkter i sortimentet har samma goda kvalitet. Blackroll Massage Boll är också ett allergivänlig träningsredskap. Något som vi bara ser i träningsutrustning av denna kvalitet.

Materialen är 100% återvinningsbara och fria från kemikalier. Skonsam mod kropp och hud.

Finns i många olika färger

Datablad för Blackroll Massage Boll 8cm Rosa

Det finns ingen recension om denna produkt.

Skriv en recension

    Dålig           Bra