Träningshandskar / Gymhandskar

Det är helt individuellt om du gillar att bära handskar när du styrketränar eller inte, och om du vill träna med träningshandskar är det i alla fall viktigt att du får tag på några bra. På Apuls24.se säljer vi bara högkvalitativa produkter, och du kan därför vara säker på att få ett par hållbara träningshandskar för effektiv träning när du beställer träningshandskar hos oss... Läs mer


Vi har ett brett urval av träningshandskar i olika prisklasser och olika material, och vi försäkrar att våra produkter alltid är av hög kvalitet. Det finns träningshandskar för varje smak och för både män och kvinnor.

Varför är det en bra idé att använda träningshandskar?

När du tränar finns det flera bra skäl att använda träningshandskar.

  • Användning av träningshandskar förbättrar ditt grepp. Det finns inget så irriterande som att ständigt glida ner på grund av svettiga handflator när man gör pullups, och här kan träningshandskar hjälpa dig att bättre gripa stången så att du inte glider ner.
  • Träningshandskar ger större säkerhet. Om ditt grepp inte är bra kan det vara farligt att träna med tunga vikter över huvudet om stången plötsligt glider ur dina händer.
  • Träningshandskar möjliggör tyngre lyft. Detta beror på att händerna ofta inte klarar av så högt tryck som rygg och axlar, träningshandskarna minskar trycket på händerna och därmed kan du lyfta tyngre vikter.
  • Träningshandskar minimerar risken för blåsor. Regelbunden styrketräning och tyngdlyftning kan leda till hård hud och blåsor på händerna, vilket kan åtgärdas med några bra träningshandskar.

Träningshandskar kvinnor

Om du är en kvinna som regelbundet tränar med vikter är det helt klart en bra idé att investera i ett par träningshandskar, och lyckligtvis finns det ett stort urval träningshandskar specifikt för kvinnor. Här på Apuls hittar du ett bra urval av träningshandskar för kvinnor och vi garanterar bra kvalitet och ett bra grepp på vikterna.

Kvinnors träningshandskar har den speciella fördelen att skydda händerna mot hård hud och blåsor. Många kvinnor vill ta hand om sig själva och deras händer. Här kan kvinnors träningshandskar vara ett användbart verktyg eftersom de skyddar sina händer under träning, slipper den hårda huden och samtidigt utnyttjar din styrketräning.

Gymhandskar

Här på Apuls hittar du ett brett utbud av träningshandskar och träningsutrustning. Vi säljer träningshandskar från läckra märken som Adidas, Everlast, Hammer, Kettler och Reebok. Du kan få dina träningshandskar i olika material och med olika stängning, vilket passar dig bäst, och om du har frågor om olika typer av träningshandskar är vi alltid redo med ett snabbt svar via mail eller telefon. Om du tränar mycket, kommer gymhandskar eller träningshandskar definitivt att vara en bra investering, eftersom de skyddar dina händer och ger bättre grepp på skenorna. träningshandskar är också en billig investering, och de kan öka din motivation att träna.

Träningshandskar mänd

Det finns ett stort urval av herr-träningshandskar i många olika nyanser av material och stängning, så om du behöver ett par träningshandskar, handlar det bara om att hitta paret som passar dig och din träning.

Mäns träningshandskar är särskilt attraktiva eftersom de tillåter tyngre lyft. Många män kommer att kunna lyfta lite tyngre med ett par träningshandskar, eftersom träningshandskarna tar lite av det tryck som viktstången sätter på händerna. Ofta kan rygg och axlar lyfta tyngre än händerna och därigenom lätta trycket på händerna på grund av användningen av mäns träningshandskar möjliggör större vikt.

Träningshandskar /  Gymhandskar

Träningshandskar eller Gymhandskar är ett bra redskap om du inte vill slita på dina händer i onödan.

Förutom att skydda dina händer mot tunga vikter får du också ett mycket bättre grepp om de föremål du använder för träningen. Genom att få bättre grepp får du också en bättre träning, eftersom du nu kan fokusera på att utföra övningarna perfekt.

Utformningen av träningshandskarna är inte heller helt obetydlig. Alla handskar för regelbunden styrketräning görs utan fingrar så att du fortfarande har känslan av vad du gör.

Crossfit handskar, å andra sidan, är handskar med fingrar, eftersom du ofta gör övningar där du använder hela handen med alla dina fingrar i bruk. Detta gör det trevligt att ha en handske som täcker hela handen. Om du letar efter Crossfit handskar rekommenderar vi Reebok Nano Crossfit Handskar

Våra Gymhandskar finns i många färger och varianter. Vårt sortiment täcker de mest populära modellerna som vi är säkra på att våra kunder är nöjda med. Om du letar efter ett par bra träningshandskar för styrketräning rekommenderar vi Reebok träningshandskar med Comfort Fit.

Dessa Reebok träningshandskar har en bra och fylld dyna och en stark tyg som ger dig rätt stöd i lyftet. Träningshandskarna har ett starkt spänne som går runt handleden innan du stänger med kardborreband.

Vi erbjuder även hand wraps, som används runt din handled, för att skapa extra stabilitet. Hand wraps är extremt användbara om du gör tunga lyft. Här rekommenderar vi Reebok Studio Hand Wraps, eftersom de båda har ett bra pris och en bra kvalitet.

När du väljer handskar för träning rekommenderar vi att du inte väljer dem för små, eftersom dina händer tenderar att expandera något under träningen.


Filter

Filter

  • Pris
    -
  • Tillverkare
    Visa mer ()