Blackroll MED Foam Roll Mjuk Grön/Vit 30cm

Maximal användarbelastning är 75 kg och du bör inte göra stående övningar på denna skumrulle eftersom mat.. Läs mer
I lager
389 kr

309 kr

Specifikationer - Foam Roller
Typ Foam Roll
Hårdhet Hård
Längd 30 cm
Diameter 15 cm
Dimensioner 30 x 15 cm
Vikt 164 gram
Mått (förpackning) 30 x 15 cm

Maximal användarbelastning är 75 kg och du bör inte göra stående övningar på denna skumrulle eftersom materialen är mjuka och svaga. Om du vill ha en kraftigare skumrulle som du kan göra stående övningar på, bör du titta på vår Blackroll Foam Roller Standard 30cm som är Blackrolls hårda modell.

Det här är den mjukaste Blackroll skumrullen på marknaden och är därför också den skumrulle du borde välja om du vill ha en så blid behandling som möjligt. Om du senare vill uppgradera din Blackroll MED Foam Roller, är det möjligt att montera den med 2 x Blackroll MINI skumrullar. Detta ger dig en skumrulle med styrka men en mjuk yta. Om du är osäker på något, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Blackroll MED Foam Roller Mjuk grön/vit 30cm är 20% mjukare än Blackroll Standard skumrulle och ger ett mjukare tryck på muskeln. Det här är en stor fördel om du är ny på en skumrulle och vill prova alla möjligheter du har med en skumrulle. Blackroll MED Foam Roller Mjuk är skumrullen vi rekommenderar för dig som nybörjare.

Blackroll MED Foam Roller Mjuk passar hela kroppen och ger dig gott om möjligheter att mjuka upp musklerna.

Alla Blackroll-produkterna tillverkas i Tyskland och kvaliteten skiner igenom. Produktionskvalitet implementeras och uttrycks när du får din Blackroll massageboll i handen. Kvaliteten kommer till sin rätt när du provar Blackroll Roller för första gången. För eftertiden vill du aldrig träna med något annat än Blackroll-produkter. För den kvalitetmedvetna, produceras Blackroll Massage Boll med kvalitetssäkring av: DIN ISO 9001: 2000.

Förutom att vara en toppklassig produkt är Blackroll Massage Boll också en miljövänlig produkt och produceras under CO2 neutrala förhållanden. Produktionen går upp i energibesparande framställning och att alla produkter i sortimentet har samma goda kvalitet. Blackroll Massage Boll är också ett allergivänlig träningsredskap. Något som vi bara ser i träningsutrustning av denna kvalitet.

Materialen är 100% återvinningsbara och fria från kemikalier. Skonsam mod kropp och hud.

 

Datablad för Blackroll MED Foam Roll Mjuk Grön/Vit 30cm

Det finns ingen recension om denna produkt.

Skriv en recension

    Dålig           Bra