Blackroll Foam Roll Standard Svart 30cm

Blackroll är den absoluta toppklassen i muskulära träningsredskap. Blackrollkonceptet är baserat på kvalitet, kunsk.. Läs mer
I lager
499 kr

399 kr

Specifikationer - Foam Roller
Typ Foam Roll
Hårdhet Mycket hårt
Längd 30 cm
Diameter 15 cm
Dimensioner 30 x 15 cm
Vikt 164 gram
Mått (förpackning) 30 x 15 cm

Blackroll är den absoluta toppklassen i muskulära träningsredskap. Blackrollkonceptet är baserat på kvalitet, kunskap och hållbarhet. Denna Blackroll Foam Roller Standard i svart har en mycket hård hårdhet. Perfekt för dem med spända muskler som önskar en djupare massage. Du får en skumrulle som täcker ett brett perspektiv och passar de klassiska skumrullövningarna.

Alla Blackroll-produkterna tillverkas i Tyskland och kvaliteten skiner igenom. Kvaliteten kommer till sin rätt när du provar Blackroll Roller för första gången. För eftertiden vill du aldrig träna med något annat än Blackroll-produkter. För den nördiga, som älskar kvalitet, produceras Blackroll Foam Roller Standard Black med kvalitetssäkring av: DIN ISO 9001: 2000.

Förutom att vara en toppklassig produkt är Blackroll Foam Roller Standard också en miljövänlig produkt och framställs under koldioxidneutrala förhållanden. Produktionen går upp i energibesparande framställning och att alla varor i sortimentet har samma goda kvalitet. Blackroll Foam Roller Standard är också en allergivänlig träningsprodukt. Något som vi bara ser i träningsutrustning av denna kvalitet.

Materialen är 100% återvinningsbara och fria från kemikalier. Skonsam mot hud och kropp. 

Din Blackroll Foam Roller Standard Black 30cm är lätt att rengöra och är vattentät. Så du kan enkelt tvätta din Blackroll Foam Roller med en trasa med sprit eller liknande.

Kort och gott ett redskap i världsklass. En skumrulle som Blackroll Foam Roller Standard Black 30cm kan inte fås bättre.

Datablad för Blackroll Foam Roll Standard Svart 30cm

Det finns ingen recension om denna produkt.

Skriv en recension

    Dålig           Bra