Blackroll Foam Roller Standard Svart 45 cm

Blackroll Foam Roller Standard Svart 45 cm kan inte fås bättre.     .. Läs mer
Specifikationer - Foam Roller
Typ Foam Roll
Hårdhet Mild hårdhed
Längd 45 cm
Diameter 15 cm
Dimensioner 45 x 15 cm
Vikt 231gram
Streckkod
Mått (förpackning) 45 x 15 x 15,5 cm, 231 gram

Blackroll är den absoluta toppklassen i muskellindrande träningsredskap. Blackroll konceptet bygger på kvalitet, kunskap och hållbarhet. Denna Blackroll Foam Roller Standard i svart har en mild hårdhet. Perfekt för dem som tvivlar på vilken hårdhet du ska välja. Du får en skumrulle som täcker ett brett perspektiv och passar de klassiska skumrulle-övningarna.
Alla Blackroll-produkterna tillverkas i Tyskland och kvaliteten skiner igenom. Kvaliteten kommer till sin rätt när du provar Blackroll Roller för första gången. För eftertiden vill du aldrig träna med något annat än Blackroll-produkter. För den nördiga, som älskar kvalitet, produceras Blackroll Foam Roller Standard Black med kvalitetssäkring av: DIN ISO 9001: 2000.
Förutom att vara en toppklassig produkt är Blackroll Foam Roller Standard också en miljövänlig produkt och framställs under koldioxidneutrala förhållanden. Produktionen går upp i energibesparande framställning och att alla varor i sortimentet har samma goda kvalitet. Blackroll Foam Roller Standard är också en allergivänlig träningsprodukt. Något som vi bara ser i träningsutrustning av denna kvalitet.
Materialen är 100% återvinningsbara och fria från kemikalier. Skonsam mot hud och kropp. 
Din Blackroll Foam Roller Standard Black 45 cm är lätt att rengöra och är vattentät. Så du kan enkelt tvätta din Blackroll Foam Roller med en trasa med sprit eller liknande.
Kort och gott ett redskap i världsklass. En skumrulle som Blackroll Foam Roller Standard Svart 45 cm kan inte fås bättre.
 
 

Datablad för Blackroll Foam Roller Standard Svart 45 cm

Det finns ingen recension om denna produkt.

Skriv en recension

    Dålig           Bra