Blackroll MED Foam Roller Mjuk Grön/Vit 45 cm x 15 cm.

Maximal användarbelastning är 75 kg och du bör inte göra stående övningar på denna skumrulle eftersom mat.. Läs mer
Specifikationer - Foam Roller
Typ Foam Roll
Hårdhet Mjuk
Längd 45 cm
Diameter 15 cm
Dimensioner 45 x 15 cm
Vikt 153 gram
Streckkod
Mått (förpackning) 45 x 15 cm

Maximal användarbelastning är 75 kg och du bör inte göra stående övningar på denna skumrulle eftersom materialen är mjuka och skonsamma. Om du vill ha en kraftigare skumrulle och en du kan göra stående övningar med, bör du titta på vår Blackroll Foam Roller Standard Svart 30 cm som är Blackrolls mellan modell.

Det här är den mjukaste Blackroll skumrullen på marknaden och är också den skumrulle du bör välja om du vill ha så mild behandling som möjligt. Om du senare vill uppgradera din Blackroll MED Foam Roller, är det möjligt att montera den med 2 x Blackroll MINI skumrullar. Detta ger dig en skumrulle med stark kärna och mjuk yta. Om du är osäker på något, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Blackroll MED Skumrulle Mjuk Grön/Vit 30 cm är 20% mjukare än Blackroll Standard skumrulle och ger sålunda ett mjukare tryck på muskeln. Det här är en stor fördel om du är ny på en skumrulle och vill prova alla möjligheter du har med en Foam Roll. Blackroll MED Foam Roller Mjuk är skumrullen vi rekommenderar för dig om du är nybörjare.

Denna Blackroll MED Foam Roller Mjuk passar hela kroppen och ger dig gott om möjligheter att mjuka upp i musklerna.

Alla Blackroll-produkterna tillverkas i Tyskland och kvaliteten skiner igenom. Kvaliteten kommer till sin rätt när du provar Blackroll Roller för första gången. För eftertiden vill du aldrig träna med något annat än Blackroll-produkter. För den nördiga, som älskar kvalitet, produceras Blackroll Foam Roller med kvalitetssäkring av: DIN ISO 9001: 2000.

Förutom att vara en toppklassig produkt är Blackroll Foam Roller också en miljövänlig produkt och framställs under koldioxidneutrala förhållanden. Produktionen går upp i energibesparande framställning och att alla varor i sortimentet har samma goda kvalitet. Blackroll Foam Roller är också en allergivänlig träningsprodukt. Något som vi bara ser i träningsutrustning av denna kvalitet.

Materialen är 100% återvinningsbara och fria från kemikalier. Skonsam mot hud och kropp. 

Din Blackroll Foam Roller är lätt att rengöra och är vattentät. Så du kan enkelt tvätta din Blackroll Foam Roller med en trasa med sprit eller liknande.

Kort och gott ett redskap i världsklass.

 

Datablad för Blackroll MED Foam Roller Mjuk Grön/Vit 45 cm x 15 cm.

Det finns ingen recension om denna produkt.

Skriv en recension

    Dålig           Bra