Blackroll PRO Foam Roll Hård Grå 30cm

Denna skumrulle är den hårdaste Blackroll på marknaden. 50% hårdare än Blackrolls Standard Foam roller. Denna h.. Läs mer
I lager
389 kr

329 kr

Specifikationer - Foam Roller
Typ Foam Roll
Hårdhet Mycket hårt
Längd 30 cm
Diameter 15 cm
Dimensioner 30 x 15 cm
Vikt 184 gram
Mått (förpackning) 30 x 15 cm

Denna skumrulle är den hårdaste Blackroll på marknaden. 50% hårdare än Blackrolls Standard Foam roller. Denna hårdhet är perfekt för dem som vill ha en mycket effektiv massage. Du får en riktigt bra känsla vid övningarna, så det är också nödvändigt att du vet hur man tränar om du väljer denna Blackroll PRO Foam Roller. Om du är ny med en skumrulle rekommenderar vi att du väljer en av de mjukare versionerna från Blackroll. Vi har hela valet och om du är osäker, kan du alltid kontakta oss.

Alla Blackroll-produkterna tillverkas i Tyskland och kvaliteten skiner igenom. Kvaliteten kommer till sin rätt när du provar Blackroll Roller för första gången. För eftertiden vill du aldrig träna med något annat än Blackroll-produkter. För den nördiga, som älskar kvalitet, produceras Blackroll Foam Roller med kvalitetssäkring av: DIN ISO 9001: 2000.

Förutom att vara en toppklassig produkt är Blackroll Foam Roller också en miljövänlig produkt och framställs under CO2 neutrala förhållanden. Produktionen går upp i energibesparande framställning och att alla varor i sortimentet har samma goda kvalitet. Blackroll Foam Roller är också en allergivänlig träningsprodukt. Något som vi bara ser i träningsutrustning av denna kvalitet.

Materialen är 100% återvinningsbara och fria från kemikalier. Skonsam mot hud och kropp.

Blackroll Foam Roller är lätt att rengöra och är vattentät. Så du kan enkelt tvätta din Blackroll Foam Roller med en trasa med sprit eller liknande.

Kort och gott ett redskap i världsklass. En skumrulle som Blackroll Foam Roller kan inte fås bättre.

Om du väger 100 kg eller mer, välj alltid Blackroll PRO Foam Roller, eftersom det blir det bästa valet för dig.

Datablad för Blackroll PRO Foam Roll Hård Grå 30cm

Det finns ingen recension om denna produkt.

Skriv en recension

    Dålig           Bra