Den här gången är det ett enkelt recept på hälsosamma äggmuffins, prova det och ge gärna feedback på vad du tycker.
Ingredienser:
Serveringsförslag - det finns många möjligheter:
Extern metod:
Egg eller äggvita vispas lätt fluffigt med kryddor och bakpulver.
Fördela önskad fyllning i pappersmuffinsformar eller en smord silikon- eller teflonmuffinform. Fyllningen ska fylla ungefär halva formen. Toppa med äggblandningen och ost om du vill.
Bak dem i mitten av ugnen i 200 grader i cirka 25 minuter eller tills äggblandningen har fastnat. Servera omedelbart eller värm i mikrovågsugn i 15 sekunder innan du äter.
Tip: Alternativt kan du placera fyllningen och äggblandningen i en kopp eller en behållare som tål mikrovågsugn och mikrovågsugga den i 30 sekunder i taget tills den är fast (ca 1-1,5 minuter). - Då har du världens snabbaste äggkaka.