Om Apuls24.se - läs mer om vem vi är | Apuls24.se

"Vi driver vår verksamhet med hjärtat"

Varför Apuls?

4 goda skäl att välja Apuls

  1. Vi har kvalitetsprodukter, till et bra pris
   Varje gång vi lanserar en ny produkt finns det en otroligt lång process bakom den. Det är avgörande att vi förhandlar produkter med både hög kvalitet och bra pris. Vi arbetar ständigt för att optimera sammansättningen av dessa två faktorer så att vi kan ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

  2. Vi är ärliga
   Ärlighet och gott samvete är hörnstenarna i Apuls. Det är just därför vi har valt att inkludera frakten i alla våra priser. Detta kan ge oss, vid första blick, en dålig placering jämfört med våra konkurrenter, eftersom det kan verka som om vi har högre priser. Men vi vill mycket hellre kunna se kunderna i ögonen snarare än att trakassera kunder med gömda fraktpriser eller avgifter.

   Det pris kunden ser på webshoppen, är det pris produkten kostar – inga extra fraktkostnader eller avgifter. Det ger ett gott samvete.

   Det är en fest för oss varje gång en nöjd kund återkopplar med oss. Det är det vi brinner för, och det är hela anledningen till att vi startade Apuls.

      

      

      

  3. Vi är flexibla
   Vi älskar det vi gör och därmed varje kund som ger oss nöjet att erbjuda denna tjänst. Därför är vi också väldigt flexibla, då det för oss handlar det om att få en nöjd och lycklig kund.

   Att vara ett litet företag ger oss ännu bättre möjligheter att vara flexibla på alla områden, t.ex. vägledning, frakt och betalning. Kontakta oss om du har några speciella frågor.

  4. Vi brinner för sport och motion
   Sport och motion har alltid varit av stort intresse för oss. Därför såg vi ingen annan utväg än att hitta en möjlighet att syssla med detta. Därför startade vi Apuls.dk som nu även har etablerat sig på den svenska marknaden med Apuls24.se.

   Det betyder att när du handlar på Apuls får du inte bara en läcker produkt till ett bra pris utan också en passionerad tjänst. Det är därför vi försöker vägleda våra besökare så bra som vi kan med våra artiklar.

Allt det vi inte känner till

Det finns naturligtvis ett antal punkter som vi inte vet så mycket om. Till exempel kost och kroppens inre anatomi. Hos Apuls är vi emellertid besatta av att kunna ge våra kunder råd inom alla områden som gör gott för vår kropp. Det är därför vi har allierat oss med en mängd hälso- och näringsexperter, fysioterapeuter, träningsrådgivare och många fler, så kontakta oss om du har några frågor.

Vi vill tacka dig för att du tittade förbi Apuls. Vi och vårt fantastiska team ser fram emot att betjäna dig och leverera några produkter som är fullpackade med hög kvalitet och passion.