FIBO 2017 Fitsword - ny fitness-trend

Varje år på FIBO finns det nya trender inom fitness och det fanns också många bra idéer för fitnessens framtid på årets FIBO i Köln. 

Funktionell träning blir alltmer populär och denna träningsgenre växer hela tiden. Rörelsen står i fokus och mycket utvecklas när kroppen utmanas. Här är Fitswords, som kommer att försöka tränga in i fitnessvärlden. 

Det är fortfarande väldigt nytt och det kommer alltid att finnas en risk att det aldrig får det stora genombrottet. Det finns många saker som kan gå fel när en ny träningsutrustning lanseras. Vi är till exempel mycket skeptiska till det kommande rekommenderade försäljningspriset. Enligt tillverkaren kommer de att kosta mellan 1 900 och 2 300 DKK för en uppsättning Fitswords. Det är lite för mycket, enligt vad vi har sett.

Men vi ser fram emot att följa utvecklingen av Fitsword.

Om du inte kan vänta med att komma igång kan du alternativt titta på en uppsättning handledsvikter. Det är samma tankegångar som ligger bakom denna träningsform och du har många av samma alternativ. Ta en titt här: https://apuls/traeningsudstyr/haandledsvaegte-ankelvaegte

Njut av det.

Källa: FIBO 2017, Köln, Tyskland