Detta blir din nya favoritfrukost!
Det här receptet är superenkelt och dessa havregrynskakor är så lätta att göra.
Du kan enkelt göra en stor sats havregrynskakor och förvara dem i kylskåpet i upp till en vecka. Om du vill värma dem på nytt är det bara att sätta dem i mikrovågsugnen och värma dem tills de är varma hela vägen igenom.
Bakade havregrynskakor
Detta recept ger 1 havregrynskaka.
1 havregrynskaka innehåller 326 kcal och 14 g protein.
Ingredienser
Att tjäna:
De första stegen
1. Förvärm ugnen till 180 grader.
2. Blanda yoghurt, ägg, havregryn och vaniljextrakt tills det är förenat.
3. Tillsätt bären.
4. Häll över i en liten ugnsfast skål.
5. Grädda i 30 minuter tills de är gyllene och bubbliga.
6. Om du vill kan du toppa den med en matsked yoghurt, några bär och lite honung.
7. Ta en sked och njut!