Dessa muffins är hälsosamma, fluffiga och läckra!
De är glutenfria och innehåller få kolhydrater och kalorier. De är lätta att göra och du kan enkelt göra degen och lägga den i kylskåpet över natten och sedan baka dem i 15 minuter.
I receptet används kokosmjöl och det är ett riktigt hälsosamt alternativ till vanligt vetemjöl. Men kokosmjöl är mycket absorberande, så det är viktigt att använda rätt mängd. Det är därför viktigt att mäta kokosmjölet i vikt.
Dessa muffins har ett sätt att fastna i formen även om de är väl smorda. Smörj formen lite om det behövs.
Muffins med citron och vallmofrön innehåller:
Detta recept ger 5 muffins.
Ingredienser
Process
Muffins kan lätt förvaras i kylskåp i en lufttät låda i upp till 4 dagar. Värm dem lite i mikrovågsugnen. Du kan också frysa in dem.
Näringsinnehåll för 1 muffin
Kalorier
162 kcal
Fett
14 g
- varav mättat fett
7 g
Natrium
238 mg
Kolhydrater
4 g
Fibrer
2 g
Socker
5 g
Protein
5 g