365 dagars retur policy 365 dagars retur policy
Fri retur Fri retur
Leverans från endast 39,- Leverans från endast 39,-
Prisgaranti Prisgaranti
Trustpilot Trustpilot
% Vår julrea har börjat %

Golv

Oavsett om du letar efter en komplett golvlösning för ditt gym eller ett coolt golv för ditt hemmagym har vi lösningen för dig. 

Här hittar du vårt utbud av golv i många olika former och kvaliteter.

På Apuls har vi många års erfarenhet av att ta fram kompletta golvlösningar, så kontakta oss om du behöver vägledning.

Läs mer
Sortera efter:

Hitta det perfekta golvet på Apuls

Apuls erbjuder ett spännande utbud av högkvalitativa fitnessgolv och -underlag till låga priser. Här hittar du träningsmattor från några av de bästa och mest populära märkena på marknaden.Vi har samlat några av de bästa modellerna på marknaden som du hittar på den här sidan. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta matchningen.

Vi har stort fokus på kvalitetsprodukter, snabb leverans och professionell kundservice, och du är därför alltid i trygga händer hos Apuls. Vi har pressat priserna hela vägen ner och istället  skruvat upp både kvalitet och service, så du får alltid en bra upplevelse när du handlar hos oss. 

På Apuls är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett av de bästa och största urvalen. Därför håller vi ett vakande öga på nya trender och produkter, så att vi kan presentera några av de nyaste och mest populära produkterna på marknaden. Detta gäller även vårt sortiment av golv och mattor.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver personlig rådgivning om våra modeller. Ring eller skriv till oss om du har några frågor eller vill ha mer information. Vår kompetenta personal hjälper dig gärna att besvara dina många frågor. Hos oss får du alltid snabb och kompetent och rådgivning - alltid baserad på dina behov.

Vi ser fram emot att höra från dig!