Hammer Boxing PUNCH MMA Handskar S-M (en storlek)

659   749
I lager (leverans 2-6 dagar)

Dessa MMA-handskar är handskar med öppna fingrar som lämpar sig för ställningstagande, grepp och grapple-teknik, men används ofta och ofta inom kampsporter. Dessa MMa-handskar är av hög kvalitet och tillverkade av läder, handskarna stängs med kardborreband, en bred kardborrebandsbit på handleden som lindas två gånger runt handleden som ett bandage. Detta ger också ett optimalt skydd för handlederna och det finns fortfarande gott om möjligheter för handlederna att röra sig optimalt. Dessa MMA-handskar används för fri kamp och MMA (Mixed Martial Arts) och andra liknande självförsvarstekniker.

MMA är en fullkontaktsport som tillåter ett brett utbud av tekniker, många av de olika teknikerna är hämtade från andra kampsporter och en del av de gamla teknikerna används, men förnyas.

MMA är för många bara bra träning, vissa använder det för att visa upp sig och andra lever till och med på det och har därför många matcher per år. Själva namnet Mixed martial arts dök upp för första gången 1995 av skaparen av Battlecade Rick Blume.

MMA är den snabbast växande sporten i världen och har för närvarande gått om brottning (WWF) och boxning.

Så prova denna växande sport, köp de fantastiska Hammer MMA-handskarna och kom igång.

  • Varumärken