Hammer Fitness X-SHOCK boxningshandskar 14 OZ

429   999
I lager (leverans 2-6 dagar)

Dessa boxningshandskar är tillverkade av slitstarkt PU-läder - den här typen av läder tillverkas av kohudar och vanligtvis från det delade lagret, som garvas, färgas och slutligen kornas (präglas med läder) och avslutas med ett lager PU - Polyuretan - detta skyddar lädret och ger en fin, glänsande och slät yta. PU är ett plastmaterial och det färdiga resultatet är extremt praktiskt och slitstarkt, medan smidigheten och komforten är något mindre jämfört med vanligt läder.

De här boxningshandskarna är mycket lätta och bekväma och passar utmärkt för sparring och slagträning. Dessa boxningshandskar måste få en bättre luftcirkulation integrede lufthål. Boxningshandskarna har handledsskydd som stabiliserar handleden och minskar skador. Dessa boxningshandskar har sydda tummar och även här minskar skadorna.

Den ergonomiska komforten är hög, handskarna är hållbara och av hög kvalitet och det perfekta luftflödet beror på det goda nätmaterialet på insidan av handskarna. Dissse boxningshandskar är för den ambitiösa fitnessboxaren. Boxning är ett superbra och effektivt träningspass - det kan lätt kombineras med andra träningsformer och du kommer att förbättra din kondition avsevärt.

Dessa boxningshandskar finns i olika storlekar: 8, 10, 12 och 14 OZ.

  • Varumärken
  • Vikt (oz) 14 oz
  • Yttermaterial PU