Odin R400 Romaskine

1619   3109
I lager (leverans 2-6 dagar)

Odin R400 är en roddmaskin med naturliga rörelser. Detta innebär att du får en roddmaskin som efterliknar den naturliga rörelsen hos en riktig roddbåt. Den här rörelsen ger en extra dimension till träningen, som är skonsam och stärkande för ryggen. Så om du letar efter en träningsmaskin som både stärker och skyddar din rygg är Odin R400 det perfekta valet.

Den här roddmaskinen är utrustad med en enkel dator som inte kräver mycket - datorn visar: tid, rodd, total rodd och kalorier

Tid: Datorns timer startar när du tar den första roto och låter dig enkelt träna ett önskat tidsintervall.

Rotag: Odin R400 räknar dina rotags, så att du i slutet av träningspasset kan se hur många rotags träningspasset slutade med. Ett tips för ditt träningspass är att satsa på t.ex. 500 eller 1000 rotags och sträva efter att förbättra din tid från träningspass till träningspass. Det kan göra träningen mer motiverande och mindre trivial. (I likhet med en stegräknare räknar den inte nödvändigtvis dina rundor 1:1, utan datorn är inställd på att beräkna genomsnittet för hela träningspasset. På så sätt får du en exakt siffra i slutet av träningen.

Total rotag: Den här vyn är en samlad vy av alla dina rotag för alla dina träningspass. Du har alltid möjlighet att starta om räkningen med hjälp av knappen "Restart" (omstart) på baksidan av datorn.

Kalorier: Här visas hur många kalorier du har förbränt under träningen. Ett tips för ditt träningspass är att du till exempel satsar på 100 eller 250 kalorier och strävar efter att förbättra din tid från träningspass till träningspass. Detta kan göra träningen mer motiverande och mindre trivial.

Skanna: Den här vyn växlar mellan de fyra ovanstående enheterna. Du får alltså växelvis tid, rotag, totalt rotag och kalorier.

Skärmen stängs automatiskt av efter 4 minuter utan att använda roddmaskinen.

Motståndet justeras enkelt med hjälp av det roterande hjulet på själva hydraularmen. Du kan ställa in det från ett motstånd på 1 till 12. Nivå 12 kan pressa även den mest erfarna roddare.

Vi rekommenderar att du använder ett underlag för denna roddmaskin, eftersom det alltid finns en liten risk för tryck från hydrauliken. Se vårt utbud av mattor HÄR.

Tekniska data för Odin R400:

Bromssystem: hydrauliskt motstånd.

Slide: 100 cm lång och tillverkad av starkt stål.

Passar personer upp till 195 cm.

Högsta användarvikt: 120 kg.

Stora pedaler med justerbara remmar. Pedalerna mäter 32,5 x 13 cm. Remmarna är starka och har en bredd på 5 cm.

Displaymodulens mått: 15 x 13 - Med 1,8'' skärm: visar tid, skanning, antal dagar per minut, totalt antal dagar per år och kalorier.

Användarvänlig dator.

Låg ingångshöjd på 35 cm.

Bekväm sadel 39 x 28,5 cm med 5 cm skumplast för extra komfort.

Den totala roddmaskinen mäter: 130 x 60 x 47 cm (L x B x H) 17,5 kg, men trots den låga vikten är Odin R400 fortfarande en mycket stabil roddmaskin.

Förpackningen mäter: 138 x 28 x 23,5 cm och väger 19,5 kg i förpackningen.

Enkel monteringsmanual i endast 8 steg och om du har några problem med monteringen står vi alltid redo med expertrådgivning.

Snygg svart design.

Enkel förvaring tack vare roddmaskinens lilla storlek.

  • Varumärken
  • Bluetooth (Anslutning till tablet och smartphone) No
  • Bromssystem Hydraulics
  • Färg Black
  • Ingångshöjd Extra low
  • Justerbar Yes
  • Justerbart motstånd Yes
  • Justering av motstånd Manual
  • Motståndsnivåer 1 - 12