Detta är receptet på de bästa hälsosamma och vegetariska quesadillas för lunch, middag eller förrätt.
Quesadillas fyllda med svarta bönor, sötpotatis, avokado och ost - och vi är ganska säkra på att du inte kommer att sakna köttet.
Så om du vill göra något hälsosamt, gott och som bara tar 30 minuter att göra - så är detta quesadillas.
Det här receptet är också perfekt för att smyga in grönsaker på ett smakfullt sätt. De är perfekta för både barn och vuxna.
Vegetariska quesadillas
Innehållsämnen
Process
Fyllt:
Förmåla quesadillas:
Förberedelse av quesadillas:
Voila! Här är en god och enkel middag.
Vi rekommenderar inte att du fryser in dem när de är tillagade och monterade, eftersom avokadon blir konstig och konsistensen blir dålig. Alternativt kan du frysa in fyllningen och värma upp den när du är redo att använda den. På så sätt blir förberedelserna kortare och du kan göra en stor gryta av fyllningen som du kan spara till en annan gång. Fyllningen håller sig i frysen i 1 månad.
Du bestämmer själv vilken typ av fyllning du vill ha, och om du inte gillar svarta bönor kan du använda andra bönor eller helt utesluta bönor. Du kan också prova att lägga i broccoli och andra grönsaker. Den enda gränsen är din fantasi.
Om du inte är vegetarian kan du lägga till kött. Du kan till exempel lägga till malet nötkött eller kyckling.
Om du vill göra det här receptet veganskt kan du använda vegansk ost och alternativ till smör. Du kan också utesluta osten.